Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Zero

Zero is een Zweeds familiebedrijf, dat al veertig jaar de mooiste verlichting maakt. Bij Zero streven ze ernaar om iedereen dezelfde verwondering te laten voelen, als de verwondering die zij nog dagelijks ervaren wanneer ze naar het Zweedse landschap kijken. De lampen van Zero worden nog steeds gemaakt in het plaatsje waar het familiebedrijf is opgezet. Dat doen ze, omdat ze daar relaties onderhouden met allerlei lokale leveranciers. Zo is de transport van grondstoffen minimaal, wat betekent dat er weinig broeikasgassen uitgestoten worden. Dat is natuurlijk hartstikke goed voor het milieu! Op het ontwerpvlak heeft Zero zijn horizon echter wel verbreed. Zo werken ze nu samen met verschillende bekende namen in designland, zowel binnen als buiten Zweden. Zo is jouw Zero lamp naast kwalitatief goed en milieuvriendelijk ook nog eens ontzettend mooi.

Zero Last collectie: spot in de lucht

Zoals al eerder gezegd: de Zero Last collectie steekt het klassieke ontwerp van een spotlight in een modern jasje. En dat betekent natuurlijk dat er een aantal regels gebroken gaan worden. Waarom zou je een spotlight immers niet als hanglamp in de lucht kunnen hangen? Dat is precies wat er gebeurt bij de Zero Last hanglamp fluo. Je kunt de lamp nu weliswaar niet meer overal naartoe richten, maar dat is ook helemaal niet nodig. Deze hanglamp verspreidt namelijk een zee van licht, die elk donker hoekje van de kamer verlicht. Heb jij al een mooie plek in gedacht waar je deze lamp kunt ophangen?

Zero Last bij Flinders                 

Flinders is officieel dealer van Zero. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zero Last collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Zero