Naar boven

Zero vloerlamp

Wil je je interieur graag in de spotlight zetten? Een Zero vloerlamp is daar bij uitstek een geschikt product voor. De Last collectie van Zero is daar een mooi voorbeeld van. Met elk van deze vloerlampen bepaal je eenvoudig zelf waar je het licht precies naar toe laat schijnen. Zo heb je zelf in de hand wat je wel en niet accentueert in je interieur. Een opvallend mooi detail is het rooster waarmee de lampenkap een soort van wordt afgesloten. Hierdoor verspreidt deze lamp op een mooie manier het licht in de ruimte waar je hem neerzet. Doordat de lampenkap kantelbaar is, kun je het licht schijnen in de richting waar je het goed kunt gebruiken. Ben jij al nieuwsgierig naar de andere vloerlampen van Zero? Neem dan een kijkje in het complete aanbod. 

Zero design van Zweedse bodem

Het Zweedse familiebedrijf Zero werd jaren terug in 1978 opgericht. Inmiddels zijn we al heel wat jaren verder en is designlabel Zero nog steeds niet weg te denken. Sterker nog, met zo’n collectie prachtige designverlichting schop je het bij voorbaat al ver. En dat is ze ook gelukt. Verlichting is natuurlijk ook van groot belang in de Scandinavische landen waar de winterse periodes vaak koud en donker zijn. Leuk om te weten: Zero denkt graag mee over hoe ze milieuvriendelijke lampen kunnen produceren. Ruim 80% van hun verlichtingsassortiment maken ze lokaal. De grondstoffen voor deze lampen slaan zij in de buurt in. Hierdoor nemen de transportkosten en CO2 uitstoot eenvoudig af. Ze blijven hun assortiment constant uitbreiden en dat doen ze onder meer door samen te werken met de beste Zweedse ontwerpers.

Een Zero vloerlamp van formaat

Ben jij op zoek naar een eenvoudig, minimalistisch design? Dat kunnen de Zweden maar al te goed met het Scandinavische design wat je daar veel ziet. De Zero Can serie speelt daar goed op in. Een vloerlamp die zich eigenlijk in elke ruimte wel thuis voelt. Toch verdient hij door het prachtige design wel een prominente plek naast je bank in de woonkamer bijvoorbeeld. De Zero Bottle serie bevat totaal andere ontwerpen die geïnspireerd zijn op flessen. De lampen zijn stuk voor stuk multifunctioneel. Je kunt ze namelijk niet alleen als vloerlamp inzetten, maar bijvoorbeeld ook als tafellamp. Daar is hoe dan ook over nagedacht. Handig om te weten: voor welke Zero vloerlamp je ook kiest, je krijgt er in elk geval een geschikte lichtbron bij.

Zero vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zero. Dat betekent dat wij elke Zero vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.