Naar boven

Zuiver Aster

Met de Zuiver Aster collectie maak je je chillplek op de bank of je grote luie stoel compleet. Lekker wegkruipen onder een heerlijke plaid met een kopje thee en een goed boek. De 170 bij 130 centimeter Zuiver Aster plaid zal je in ieder geval altijd gezelschap willen houden. Het enige wat mist is een lekker comfortabel kussentje. Geen zorgen, hier hebben de ontwerpers van Zuiver gelukkig aan gedacht. Namelijk het Zuiver Aster kussen 60x30. Kies uit de kleuren blauw, zwart, grijs of ivoor en begin te combineren, dit kussen past overal bij! Wat kenmerkend is voor deze Aster collectie van Zuiver, is het oranje stiksel wat op de plaid en het kussen te vinden is. Deze “touch of orange” maakt de collectie net wat spannender. 

 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Zuiver design

Zuiver is een Nederlands designmerk met een grote collectie waarmee je de hele woonkamer zou willen inrichten. Zuiver werd opgericht in 1998 en heeft designers die overal vandaan komen. Deze designers laten de kernwaarden van Zuiver tot hun recht komen: puurheid en originaliteit. In de bijna twintig jaar dat Zuiver bestaat is er een prachtige collectie ontworpen met pure vormen en natuurlijke materialen zoals wol, staal en hout. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver stoel, maar ook banken, tafels, lampen, tapijten en zelfs meerdere klokken! Het mooie is dat de producten van Zuiver goed zijn te combineren met je persoonlijke spullen, ze passen namelijk overal bij. Uiteindelijk hebben jong en oud hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een volwaardig designmerk.

Nooit fout met de Zuiver Aster collectie

Stel de verjaardag van je moeder, vriendin of broer is binnenkort en je weet nog niet wat je ze cadeau wil geven. Stop met nadenken want wij hebben al een goed cadeau bedacht! Geef het heerlijke Zuiver Aster kussen van 60 bij 30 centimeter. Dit comfortabele kussen, gemaakt van acryl en stevig katoen, haalt het beste van je bank naar boven. Ook heeft het Zuiver Aster kussen de welbekende ‘Zuiver Twist’, namelijk een fijn oranje stiksel. Het maakt van een 'gewoon lekker kussentje' een stijlvol kussen dat iedereen zou willen krijgen voor zijn of haar verjaardag. Natuurlijk kun je het ook jezelf elk moment in het jaar cadeau geven!

Zuiver Aster bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Aster collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.