Zuiver Barletta

De Zuiver Barletta tapijten zijn een aanwinst voor ieder interieur. Naast dat ze je huis van warmte en comfort voorzien, wordt het geluid gedempt en komt een tapijt de veiligheid ook ten goede. Genoeg redenen dus om je huis te voorzien van bijvoorbeeld het Zuiver Barletta tapijt oyster. Met dit tapijt zijn koude vouten in je eigen huis verleden tijd. Het tapijt is gemaakt van 100% wol en handgeweven waardoor je een kwalitatief hoogwaardig item in huis haalt. In de slaapkamer, werkkamer of woonkamer, dit kleed komt overal van pas. Ook aan de hoeveelheid ruimte is gedacht. De tapijten uit deze collectie zijn verkrijgbaar in twee formaten waardoor er vast een exemplaar is die past in de ruimte die jij voor ogen hebt. Ben je al nieuwsgierig naar de andere tapijten? Bekijk dan onze gehele collectie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Elegante Zuiver Barletta tapijten

De tapijten uit deze collectie worden gekenmerkt door neutrale kleuren. Van staalgrijs tot zwart. Hierdoor komen deze tapijten vrijwel in elke ruimte volledig tot hun recht. We stellen je graag voor aan het Zuiver Barletta tapijt steel grey. Op het eerste gezicht oogt dit kleed misschien wat ruig, maar gelukkig is hij hartstikke zacht en voorziet je van extra comfort. Ga je graag voor een donkerder exemplaar? Dan verdient het Zuiver Berletta tapijt castle wall wat extra aandacht. Een tapijt kan goed van pas komen in je woonkamer. Oogt het wat leeg in de zithoek en heb je nog geen tapijt in huis? Dan wordt het tijd om een designtapijt aan te schaffen, want je hebt er hoe dan ook jarenlang plezier van. Zo zit je er elke dag weer lekker warmpjes bij.

Zuiver Barletta bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Barletta collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven