Zuiver Bee

In de Zuiver Bee collectie vind je bijzettafels die je in elke ruimte in je woning eenvoudig kwijt kunt.  De combinatie van glanzend wit met mat hout maakt deze bijzettafels tot een stijlvol resultaat. De Zuiver Bee bijzettafel small 45 is daar een mooi voorbeeld van. Hij is gemaakt van (MDF) hout. Met een hoogte van 50 centimeter en een diameter van 45 centimeter kun je hem een mooi plekje geven naast je bank, bij je salontafel of in een leeg hoekje die wel een bijzettafeltje kan gebruiken. De houten pootjes en het witte blad van MDF zorgen ervoor dat hij misschien wat simpel oogt, maar juist daarom een plaatje is om naar te kijken. Wil je meer bijzettafels bewonderen? Laat je dan verrassen door deze collectie bijzettafels.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Stijlvolle Zuiver Bee bijzettafels

De grootste van het stel is de Zuiver Bee bijzettafel large 75. Deze bijzettafel heeft een diameter van 75 centimeter en gaat 50 centimeter de hoogte in. De houten pootjes zijn rond afgewerkt waardoor hij net wat eleganter oogt. Kun je niet kiezen tussen de kleine en de grote variant? Dan kun je er ook voor kiezen om ze naast elkaar te zetten. Zet er een mooi vaas op met een prachtige tak, een kandelaar met heerlijke theelichtjes en een dienblad waar je deze accessoires in kunt zetten. Of heb je andere ideeën? Dat mag ook! De bijzettafels uit deze collectie geven je in elk geval genoeg mogelijkheden om je woning gezellig in te richten.

Zuiver Bee bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Bee collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Bee serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver Bee collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven