Naar boven

Zuiver Birdy

Zoals je misschien al weet heeft Zuiver niet alleen meubels, maar ook unieke lampen. Deze lampen ontdek je in de Zuiver Birdy collectie. Ben je op zoek naar een vogel vanwege de naam van deze collectie? Dan kun je lang zoeken, want een vogel is onvindbaar. De Zuiver Birdy long hanglamp zou een goed huis kunnen zijn voor veel vogels. Tenminste dat zou je denken, totdat je erachter komt dat zich in de binnenkant een lichtbron bevindt. Daarom is hij toch niet zo geschikt als woonruimte. Hij is wel heel geschikt om op te hangen in je woonkamer of eetkamer. Prachtig! De lampenkap is gemaakt van ijzerdraad met een matte grijze kleur. Heb jij al een mooi plekje voor ogen voor deze lamp? Wij kunnen genoeg mooie plekjes verzinnen…  

 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen Zuiver stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Prachtige Zuiver Birdy lampen

De Zuiver Birdy long hanglamp heeft nog een familielid: de Zuiver Birdy wide hanlgamp. Ze zijn niet voor niets familie van elkaar waardoor je ze beter bij elkaar kunt houden. Dat is ook helemaal niet erg, want als je deze lampen naast elkaar hangt maak je het plaatje compleet. Door ze op een verschillende hoogte te hangen, zorg je voor een speels effect. Ben je al overtuigd? De onderkant van de lampenkap is mooi afgewerkt met gevlochten rotan. De lamp heeft een hoogte van 27 centimeter en een diameter van 38 centimeter. Een normale lamp van maximaal 40 watt kun je hier goed in kwijt voor prima licht. Zo kun je in elk geval heerlijk je favoriete boek uitlezen aan tafel of lekker op de bank.

Zuiver Birdy collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Birdy collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Birdy collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Birdy product van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.