Naar boven

Zuiver Bor

De Zuiver Bor collectie bevat een mooie bank en fauteuil die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Deze bank en fauteuil worden beiden gekenmerkt door dezelfde robuuste, wat masculiene uitstraling. Doordat de pootjes van de Bor bank 2,5-zits zo kort zijn, lijkt het alsof de bank zelf direct op de grond staat waardoor hij imposant overkomt. Daarbij is deze bank bekleed met een grof geweven stof, die wanneer je goed kijkt, bestaat uit verschillende natuurlijke kleuren. In combinatie met de zichtbare naden van deze bank zorgt dit voor een grove, natuurlijke look. De bank is verkrijgbaar in drie kleuren: Latte, Grey en Antracite. Door deze neutrale tinten past de Bor bank in vrijwel elk interieur! Zo’n bank wil jij daarom toch ook?

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Zuiver design

Eigenlijk maakt de naam van dit Hollandse designlabel al perfect duidelijk wat bij Zuiver het belangrijkst is: zuivere en pure meubels. Hierbij wordt veelal gebruik gemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Bij het ontwerpen van de meubels en woonaccessoires wordt geprobeerd de ontwerpen zo ‘Zuiver’ mogelijk te houden. Dit houdt in dat er meubels en woonaccessoires worden ontworpen zonder al te veel poespas. Hierdoor passen ze zich makkelijk aan aan verschillende interieurstijlen. Dit is eveneens een van de grote geheimen achter het succes van de Zuiver Bor banken. Maar hoewel ze bij Zuiver weten dat de natuurlijke, robuuste banken van Zuiver het goed doen, zijn ze ook niet bang om van tijd tot tijd eens iets anders te proberen. Zo wordt jij af en toe ook verrast met wat apartere meubelstukken, die echt niet onderdoen voor de meer traditionele Zuiver ontwerpen.

Zuiver Bor meubels vormen het perfecte duo

Ben je stiekem een beetje verliefd geworden op de Bor bank 2,5-zits? Dan zal je blij zijn te horen dat de Bor collectie eveneens de mooie Bor fauteuil bevat. Deze fauteuil wordt gekenmerkt door dezelfde robuuste uitstraling als de Bor bank en beschikt over een extra diepe zitting. Daarom is het de perfecte fauteuil om helemaal in weg te kruipen als de dagen korter worden. Hij is daarbij verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de bank uit deze collectie. Wanneer je de Bor bank en een Bor fauteuil in dezelfde kleur met elkaar combineert, heb je het ideale duo voor in jouw woonkamer of zithoek. Wat vind jij?

Zuiver Bor bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Bor collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.