Naar boven

Zuiver Build

Met de Zuiver Build serie bouw je als het ware aan je interieur. Met deze prachtige kasten geef je namelijk iedere ruimte een boost. Het speelse ontwerp, de ruimte voor al je spullen en de mooi afgewerkte materialen… Wij zijn absoluut fan van Zuiver Build! Of je nu een plek zoekt voor je complete boekenverzameling of de kast gebruikt als scheidingswand, het zal allebei prachtig staan. Bovendien heb je keuze uit diverse afmetingen, dus als je echt enthousiast bent kun je zelfs meerdere Zuiver Build kasten combineren. Begin bijvoorbeeld met de Build Shelf Three kast van Zuiver. Met zijn drie planken is dit de kleinste variant. Daarna kun je uitbreiden naar vier of zelfs vijf planken. Je vindt alle Zuiver Build kasten op deze pagina.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen Zuiver kasten, maar ook tafels, banken, lampen, tapijten en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Bouwen op Zuiver Build

De Zuiver Build familie is er een met een transparant karakter. Je kijkt er namelijk zó doorheen! In combinatie met de witgelakte planken van MDF zorgt dit voor een frisse, luchtige uitstraling. Ideaal voor als je je boeken erin wilt zetten, die hebben nu eenmaal last van een stoffig imago. In tegenstelling tot de planken zijn de poten van de Zuiver Build kasten niet gemaakt van MDF maar van dennenhout. Samen zorgen de poten en planken ervoor dat iedere plank tot wel 30 kilo kan dragen. Hoeveel planken dat zijn, hangt er vanaf welke kast uit de Zuiver Build collectie je kiest. Ga je voor de Build Shelf Four kast met vier planken of de Build Shelf Five kast met, hoe kan het ook anders, vijf planken? Welke je ook kiest, met een Zuiver Build kast heb je de perfecte bouwsteen voor een modern interieur in handen.

Zuiver Build bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver Build kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Build serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver Build kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.