Zuiver bureaulampen

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Zuiver bureaulampen

De collectie Zuiver bureaulampen bestaat uit een reeks unieke lampen die stuk voor stuk een aanvulling zijn voor in jouw werkkamer, woonkamer en slaapkamer. De Zuiver Pixie bureaulamp voelt zich niet alleen thuis op je bureau, hoor. Je kunt hem prima ergens anders een plekje geven. Lekker multifunctioneel, daar houden we van. Deze lamp speelt met de omlijning van lampen en speelt in op de trend ledverlichting. Deze combinatie zorgt voor een lamp die er vrij eenvoudig uitziet maar wel de nieuwste ledtechnieken bevat. Hij is verkrijgbaar in drie varianten: wit, grijs en roze. Ben je nieuwsgierig geworden naar de andere Zuiver Zuiver lampen in de collectie? Wij houden je niet tegen: ga maar snel kijken!

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Deze bestaat niet alleen uit stoelen, maar ook uit tafels, lampen, banken en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver bureaulampen: familie, of toch niet?

Van de Zuiver Lau bureaulamp kun je je ogen niet afhouden. Je wordt vrijwel direct betoverd door het prachtige design van deze lamp. Perfect om jouw lange werkdag een beetje te verlichten, letterlijk én figuurlijk. Daarnaast is deze mooie bureaulamp verkrijgbaar in verschillende kleuren én als stijlvolle vloerlamp. De Zuiver Charlie bureaulamp is een totaal andere bureaulamp. Hij staat heel stevig op zijn eigen voet(en) en helpt je graag een handje tijdens het studeren. Je kunt hem ook prima gebruiken als extra lichtpuntje in je woonkamer op je favoriete bijzettafeltje bijvoorbeeld, of misschien komt hij goed van pas op je eettafel.

Zuiver bureaulampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver bureaulampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver bureaulamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver bureaulamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast bureaulampen heeft Zuiver ook prachtige vloerlampen, hanglampen en tafellampen.