Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Sfeervolle Zuiver Cable hanglampen

Voor welke lamp je ook kiest, één ding staat vast: het wordt een gezellige, sfeervolle bedoeling in je woning. De Zuiver Cable hanglamp 40cm draagt daar ook graag een steentje aan bij. Hij is gemaakt van ijzerdraad met gedraaid papier er omheen. De kabel heeft een lengte van 130 centimeter. Zo heb je zelf in de hand hoe hoog je de hanglamp ophangt. Ga je liever voor een maatje groter? Dan is de Zuiver Cable hanglamp 60cm wel wat voor jou. Zoals de naam je misschien al doet vermoeden heeft deze lamp een hoogte van 60 centimeter en een diameter van 60 centimeter. Om het plaatje compleet te maken, kun je deze twee hanglampen ook bij elkaar ophangen op verschillende hoogtes om een speels effect te creëren.

Zuiver Cable bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Zuiver Cable collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Zuiver Cable serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Zuiver Cable collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.