Naar boven

Zuiver Dek

Ben je toevallig op zoek naar een buitengewone hanglamp? De Zuiver Dek collectie geeft je de keuze uit enkele exemplaren die absoluut niet aan je aandacht mogen ontsnappen. De Zuiver Dek 40 hanglamp heeft een prachtig design door de combinatie van stevig leer en geborsteld metaal. Naast dat deze lamp een mooi uiterlijk heeft, kun je hem ook aanschaffen in de kleur die jij mooi vindt. Deze hanglamp is verkrijgbaar in de kleuren wit, antraciet en grijs. Deze lamp heeft een hoogte van 18 centimeter en een diameter van 40 centimeter. Heb je bijvoorbeeld een grote tafel in je woning staan? Dan kun je er ook voor kiezen om meerdere Dek 40 hanglampen boven je eettafel te hangen. Naast dat ze schitterend zijn om naar te kijken, voorzien ze je ook van het licht dat je nodig hebt. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Stijlvolle Zuiver Dek hanglampen

Als je een ruimte in je huis wilt voorzien van een fraaie hanglamp, dan zit je in de Zuiver Dek serie goed. In deze collectie vind je ook een groter exemplaar: de Zuiver Dek 51 hanglamp. Deze lamp heeft zoals de naam je vast al doet vermoeden een diameter van 51 centimeter. De snoerlengte is 92 centimeter lang waardoor je eenvoudig zelf in de hand hebt op welke hoogte je hem ophangt. Om een speels effect te creëren, zou je ook kunnen gaan voor enkele hanglampen naast elkaar op verschillende hoogtes. Het voordeel van deze lamp is dat hij dimbaar is. Hierdoor heb je helemaal zelf in de hand van welke lichtintensiteit je een ruimte voorziet. Denk bijvoorbeeld aan je woonkamer, eetkamer of slaapkamer.

Zuiver Dek bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Dek collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.