Naar boven

Zuiver Dendron

Ben je groot liefhebber van hout? Dan voldoen de bijzettafels uit de Zuiver Dendron collectie waarschijnlijk wel aan je smaak. De Zuiver Dendron bijzettafel 43 is daar een mooi voorbeeld van. Dit is niet zomaar een bijzettafel. Heb je al eens goed gekeken naar de details in het houten tafelblad? Het zijn net de jaarringen van bomen. In je jeugd heb je vast wel eens als kind het aantal ringen geteld om te kijken hoe oud een boom was. Met deze bijzettafel beleef je dit opnieuw. Het is niet handig om op deze bijzettafel te zitten, want hij kan maximaal 25 kilogram dragen. Je kunt hem een mooi plekje geven naast je bank of voor je bank. Ben je al nieuwsgierig naar de andere bijzettafel uit de Zuiver Dendron collectie? Kijk dan snel verder!

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Voor erbij: Zuiver Dendron bijzettafels

Deze bijzettafel is er ook in een maatje groter: de Zuiver Dendron bijzettafel 60. Met een diameter van 60 centimeter heb je net wat meer ruimte om wat mooie woonaccessoires neer te zetten, of misschien wat drinken en hapjes. Met een hoogte van 40 centimeter is hij net wat kleiner dan de andere bijzettafel uit deze collectie. Oftewel: de tafels overlappen elkaar waardoor je ze prima met elkaar kunt combineren. Elk van deze bijzettafels is gemaakt van mangohout en draagt daarmee ook bij aan het unieke design van deze blikvangers. Voor welk exemplaar je ook kiest, je haalt hoe dan ook een bijzettafel in huis die je interieur opvrolijkt.

Zuiver Dendron bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Dendron collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Dendron serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver Dendron collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.