Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver Doulton: een stoel die van alle markten thuis is

De stoelen uit de Zuiver Doulton collectie zijn van alle markten thuis. Je kunt hem achter het bureau plaatsen of in de woonkamer neerzetten. Eigenlijk past deze stoel bijna in elke kamer. Welke stoel toch echt wel thuishoort achter het bureau is de Zuiver Doulton Office bureaustoel. Wat erg fijn aan deze stoel is, is dat je de hoogte kunt verstellen. De wieltjes onder de stoel zorgen ervoor dat je gemakkelijk heen en weer kunt rollen. Misschien hoort de stoel toch niet alleen achter het bureau thuis. Want zeg nu zelf, hij kan toch ook perfect aan de eettafel of vergadertafel worden aangeschoven? Deze stoel is 67 centimeter breed, 63 centimeter diep en de zithoogte is verstelbaar van 45 tot 57 centimeter.

Zuiver Doulton bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke stoel uit de Zuiver Doulton collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke stoel uit de Zuiver Doulton serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stoel uit de Zuiver Doulton collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.