Actie: -20% op alles van Zuiver

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Zuiver. De actie geldt t/m 29 november.

Over Zuiver

Zuiver is een van origine Nederlands designlabel dat gevestigd is in Westzaan. Zuiver profileert zich aan de hand van een grote, vriendelijk geprijsde collectie vol originele meubels en woonaccessoires ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Dankzij dit unieke concept hebben de stoelen van Zuiver altijd een unieke uitstraling. Dat zie je niet alleen terug in de stoelen uit de Zuiver Feston collectie, maar eveneens in de andere lijnen. Zo is de Louix stoel tot stand gekomen door een klassieke Franse stoel te combineren met moderne, strakke lijnen en heeft de Diamond Stoel zijn bijna kitsche uitstraling te danken aan het gebruik van een luxe stof met ruitenpatroon in combinatie met een goudkleurig onderstel. Dat dit concept aanslaat, staat buiten kijf. Inmiddels worden de items van Zuiver verkocht in vijftig verschillende landen.

Een comfortabele Zuiver Feston barkruk

De Zuiver Feston collectie bevat niet alleen de comfortabele stoel, maar ook twee typen barkrukken: de Feston barkruk 65cm en de Feston barkruk 76cm. Deze barkrukken zitten bijzonder lekker. Ze zijn namelijk voorzien van een fijne zitting en een (weliswaar lage) rugleuning. Daardoor zit je heerlijk stabiel. Dat is niet alleen handig wanneer je een middag lang aan de bar wilt werken, maar het kan ook erg fijn zijn wanneer je een paar wijntjes op hebt. De barkrukken zijn voorzien van hetzelfde bijzondere stiksel als de Feston stoel en bij de aanschaf van zo’n barkruk kun je eveneens kiezen uit de drie verschillende typen bekleding. Daardoor kun je de Feston stoel en Feston barkrukken ook erg mooi met elkaar combineren.

Zuiver Feston bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Feston collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.