Naar boven

Zuiver Flex

Andere mooie lampen van het Nederlandse Zuiver vind je in de Zuiver Flex collectie. Het woordje flex doet je misschien wel denken aan flexibel. Deze collectie is absoluut flexibel. Je kunt namelijk spelen met de diepte van de lamp die je kunt instellen zoals jij het wilt. Neem bijvoorbeeld de Zuiver Flex wandlamp. Hij is leuk, toch? Een lamp waar je vanzelf tegen gaat praten en waar je ook vanzelf van gaat houden. Binnen de kortste keren is het je lievelingsvriend en hij is nog functioneel ook. De arm van de Flex wandlamp is gemaakt van massief rubberhout en zorgt ervoor dat je deze lamp in diepte kunt verstellen. It’s your choice! Je kunt hem ook nog eens makkelijk vastpakken door het handvat op de lampenkap. Had je deze al ontdekt? Je moet goed kijken hoor, want het is eigenlijk een prachtig detail die helemaal past bij deze lamp. 

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen Zuiver stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Zuiver Flex(ibel)

Naast de wandlamp kun je ook kiezen voor een tafellamp in deze collectie: de Zuiver Flex tafellamp. Niet heel gek, want iedereen was zo gek van de Flex lamp dat Zuiver besloot hem een broertje te geven. Heb jij hem al gespot? Als je dat nog niet hebt gedaan, moet je dat maar gauw even doen. Hij heeft ook de welbekende verstelbare houten arm. En dat in combinatie met dezelfde glanzende grijze of matte witte lampenkap is het niet moeilijk om te zien dat de twee familie van elkaar zijn. Deze lamp is jouw grootste vriend wanneer je thuis hard aan het werk bent om je laatste werkzaamheden af te krijgen aan je bureau. Hij voelt zich ook erg thuis op een bijzettafel in de woonkamer of eetkamer. Eigenlijk doet deze lamp helemaal niet zo moeilijk en volstaat hij op elk plekje in je interieur.   

Zuiver Flex collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Flex collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Flex collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Flex product van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.