Naar boven

Zuiver Grace

De Zuiver Grace collectie bestaat uit twee tapijten die je mee terugnemen naar de tijden waarin de art deco stijlbeweging floreerde. Deze stijlbeweging was vooral in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw erg populair in zowel de architectuur als het interieurontwerp. De stijl wordt gekenmerkt door veel versieringen, veel kleur en het overdadig gebruik van geometrische figuren. Wanneer je kijkt naar het patroon op het Grace tapijt 160x230 zie je vooral de geometrische figuren goed terug. De designers van Zuiver zouden niet bij Zuiver werken als ze niet overal hun eigen twist aan wilden geven. Daarom hebben ze ervoor gekozen om het kleed niet uit te voeren in felle kleuren, maar in plaats daarvan gebruik te maken van wat zachtere retrokleuren. Zo vind je in het Grace tapijt 160x230 een unieke mengelmoes van stijlen. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Alles over Zuiver

Het Nederlandse merk Zuiver laat met haar producten precies zien wat het belangrijkst is: zuiver en pure meubels. In de meubels van Zuiver wordt veelal gebruikgemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. De ontwerpen worden altijd gekenmerkt door de zogeheten Zuiver-twist. Het zijn eigentijdse, jonge en originele items die oude tradities in een nieuwer jasje steken. Dit komt mooi naar voren in de tapijten van Zuiver. We hebben het dan over herbergen vaak klassieke motieven die worden gecombineerd met moderne kleuren en prints. En dat concept slaat aan. Want hoewel Zuiver een relatief jong label is, worden de meubels en accessoires van Zuiver al in meer dan vijftig landen over de hele wereld verkocht.

Zuiver Grace collectie: groot of klein?

Voor iedereen die het Grace tapijt 160x230 iets te klein vindt, is de Grace er ook een slagje groter. Het Grace tapijt 200x300 is voorzien van precies hetzelfde dessin als zijn kleinere broertje, maar is met zijn grote oppervlak uitermate geschikt voor onder een grotere eettafel of als blinkvanger in het midden van de woonkamer. Omdat het Grace tapijt 200x300 net zoals het Grace tapijt 160x230 is vastgebonden op een jute mat, is hij extra stevig. Daarmee staan de eigentijdse tapijten uit de Zuiver Grace collectie garant voor jarenlang woonplezier. Dat wil jij toch ook?

Zuiver Grace bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Grace collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.