Zuiver Graphic

De Zuiver Graphic collectie staat bekend om een aantal sfeermakers met een grafisch patroon. Met deze producten haal je net dat beetje extra gezelligheid in huis wat jij en je familieleden absoluut verdienen. Staat comfort hoog in het vaandel? Kies dan voor het Zuiver Graphic 60x40 kussen. Dit kussen heeft een mooi maatje: een breedte van 40 centimeter en een lengte van 60 centimeter. Zo past hij eigenlijk overal en voelt hij zich al snel overal thuis. Geef dit kussen bijvoorbeeld een warm thuis op je bank, loungestoel of fauteuil. Of had je een ander plekje in gedachte? Je kunt je slaapkamer ook een boost geven met een stel kussens uit deze collectie. Het opvallende aan dit kussen is toch wel de mooie zwart-witte grafische print die afgewerkt is met zwarte pompons. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Zuiver Design

Het Nederlandse designlabel Zuiver wordt gekenmerkt door puurheid en zuiverheid. Dit verklaart ook direct de keuze voor de merknaam Zuiver. Sinds 1998 timmert dit merk al met een variërende collectie producten aan de weg. Deze diversiteit komt door het ontwerpersteam die uit totaal verschillende ontwerpers bestaat. Toch houden ze bij het ontwerpen allemaal rekening met de kernwaarden van Zuiver. De meubels, lampen en woonaccessoires zijn vaak gemaakt van staal, wol of hout. Een collectie die je absoluut niet mag missen is de Albert Kuip serie. Dit zijn de kuipstoeltjes die in vrijwel elk interieur tot hun recht komen. Het mooie van Zuiver is dat je vrijwel elke ruimte kunt inrichten met hun producten door de uitgebreide collectie. Handig om te weten: de producten van Zuiver hebben een vriendelijk prijsje.

Sfeermakers: Zuiver Graphic producten

Houd je van eenzelfde stijl in je woning? Dan is het misschien een idee om de producten uit deze collectie met elkaar te combineren. Het Zuiver Graphic tapijt 120x180 past namelijk uitstekend bij het kussen uit deze collectie. Zo kun je ervoor kiezen om het kleed in je woonkamer te leggen en dat kussen op de bank. Superleuk voor iedereen die gek is op grafische prints. Naast dat je een bijzonder item in huis haalt met dit tapijt, profiteer je ook elke dag van warme voeten en dempt hij het geluid prima. Dit katoenen exemplaar is met de hand geweven waardoor je hoe dan ook een uniek item hebt.

Zuiver Graphic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Graphic collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven