Actie: -20% op alles van Zuiver

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Zuiver. De actie geldt t/m 29 november.

Herkomst van Zuiver Gringo collectie

Duik in de wereld van Zuiver: een Nederlands designmerk dat stuk voor stuk prachtige producten verkoopt van hoogwaardige meubels tot leuke woonaccessoires. De stijl van Zuiver loopt erg uiteen waardoor er voor ieder interieur wel iets tussen zit. Zuiver profileert zich als een label dat het design van morgen vandaag al aan jou aanbiedt. Dus trendzetters opgelet: Zuiver kan weleens hét merk voor jou zijn. En ook als we naar de Gringo serie kijken, kunnen we niet anders dan toegeven dat ze het daar bij Zuiver weer eens geflikt hebben. Heb je ooit zulke bijzondere en excentrieke lampen gezien?

Gringo collectie van Zuiver: een feest van vormen

Ook bijzonder: de vorm van de Gringo lampen. Neem bijvoorbeeld de Gringo Multi hanglamp. Hoe langer we kijken, hoe meer voorwerpen we erin terugzien. Soms lijken het net pannen, dan lijken het weer geluidsboxen, dan weer grote glimmende opscheplepels... Met de Gringo collectie van Zuiver heb je elke dag weer een andere lamp in huis. En pssst… kun je een geheim bewaren? Je ziet het misschien niet meteen op het eerste gezicht, maar de lampen uit de Gringo serie kunnen een trucje. Benieuwd? Dan moet je de lamp eigenlijk zelf in het donker aanzetten. Maar vooruit, we geven je alvast het tipje van de sluier. Zie je al die kleine gaatjes in bijvoorbeeld de Gringo wandlamp? Als daar in een donkere ruimte licht doorheen schijnt, moet jij eens opletten wat er dan op de muur verschijnt…

Zuiver Gringo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Gringo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.