Actie: -20% op alles van Zuiver

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Zuiver. De actie geldt t/m 29 november.

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin Zuiver banken, tafels, lampen, tapijten en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Dressoir op hoge poten

De Zuiver High on Wood dressoirs zijn de redders in nood. Alles wat jij dreigt kwijt te raken, zoals de reservesleutels, het bonnetje van de stomerij en het geboortekaartje waar je nog op wilt reageren, bewaren de Zuiver High on Wood dressoirs netjes voor je. Neem bijvoorbeeld de Zuiver High on Wood dressoir small. Het kleinste lid van de familie is allesbehalve een sta-in-de-weg, mooi en ook nog eens hartstikke praktisch. Wil je meer belangrijke spullen kwijt? Dan heb je de keuze uit de Zuiver High Wood dressoir medium en de Zuiver High Wood dressoir large. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft elk dressoir een onderstel van eikenhout. Deze prachtige kastjes uit de Zuiver High on Wood serie zijn bovendien gemaakt van witgelakt MDF. Welk dressoir mag op jouw autosleutels passen?

Je boeken opbergen met Zuiver High on Wood

De Zuiver High on Wood Bookshelf kast speelt een beetje vals. Hij staat namelijk niet op houten pootjes, zoals de gelijknamige dressoirs. Zijn transparante karakter maakt echter een hoop goed. De zes planken van wit MDF zijn door middel van een eikenhouten frame met elkaar verbonden en laten niets te raden over. Des te meer reden om deze prachtige Zuiver High on Wood boekenkast te benutten voor je mooiste boeken, souvenirs en andere dingen-die-in-het-oog-springen. Zijn hoogte van maar liefst 168,5 centimeter zorgt ervoor dat je genoeg spullen kwijt kunt in het grootste lid van de Zuiver High on Wood familie.

Zuiver High on Wood bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk Zuiver High on Wood product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver High on Wood serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver High on Wood product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast producten uit de High on Wood serie, heeft Zuiver prachtige stoelenbijzettafels en hanglampen.