Naar boven

Zuiver Jean

De Zuiver Jean collectie bestaat uit een op het eerste gezicht wat simpele bank en fauteuil. En hoewel de Jean bank 2,5-zits misschien wat gewoontjes mag ogen, kom je er na hem een poosje aanschouwd te hebben achter dat deze bank alles behalve gewoontjes is. Daarom vinden de designers van Zuiver het ook zo ontzettend vervelend als hun Jean 2,5-zits bank ‘gewoon een normale bank’ genoemd wordt. Ze hebben namelijk al hun ziel en zaligheid gestoken in het ontwerpen van de prachtige details. Heb je bijvoorbeeld wel eens goed gekeken naar de zwarte pootjes onder het bankstel? Doordat ze zo dun zijn, geven ze de Jean 2,5-zits een extra slanke uitstraling. Daarbij lijkt deze bank misschien een effen kleur te hebben, maar wanneer je goed kijkt zie je dat de bekleding een melange is van allerlei verschillende kleuren. De bank is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd wel een variant is die in jouw interieur past. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Zuiver

De naam van dit Nederlandse designlabel laat perfect zien wat het belangrijkst is: zuivere, pure meubels. Ze maken vooral gebruik van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Het maakt niet uit met welk product ze bezig zijn, want bij elk product proberen ze de ontwerpen zo ‘Zuiver’ mogelijk te houden. Dat betekent dat de producten zonder al te veel poespas aan de collectie van dit merk worden toegevoegd. Dit kenmerk laat ook zien dat de producten zich in vrijwel elke ruimte thuis voelen. Bij Zuiver weten ze dat de natuurlijk ogende banken van Zuiver het goed doen. Hierdoor zijn ze niet bang om zo nu en dan eens iets anders te proberen. Het is daarom ook niet gek dat er wel eens wat apartere meubelstukken te zien zijn in de rijkelijk gevulde collectie.

Een comfortabel Zuiver Jean meubelstuk

We hebben goed nieuws voor alle liefhebbers van de Jean bank 2,5-zits. De Zuiver Jean collectie herbergt namelijk ook een prachtige fauteuil. De Jean fauteuil wordt gesierd door dezelfde bijzondere slanke poten. Daarnaast is hij verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de Jean bank 2,5-zits. Daardoor doen de Jean bank 2,5-zits en de Jean fauteuil het samen erg goed. Wist je trouwens dat ze allebei gevuld zijn met een speciaal soort schuim? Dat schuim vormt zich naar jouw zithouding. Hierdoor zit jij op zowel de Jean fauteuil als de Jean bank 2,5-zits altijd prinsheerlijk. En daar draait het uiteindelijk om.

Zuiver Jean bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Jean collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.