Sorteren op

1-2 van 2 producten

Zuiver Design

Designlabel Zuiver heeft de naam niet zomaar bedacht. Dit designlabel staat namelijk voor puurheid en zuiverheid. Pure vormen en materialen als hout en staal staan centraal in de ontwerpen van Zuiver. De collectie van Zuiver is erg divers en je vindt dan ook producten in verschillende stijlen. Zo is er voor ieder wat wils. Maar hoe komt dat? Zuiver heeft diverse ontwerpers aan zich weten te binden die variëren van jong aanstormend talent tot ontwerpers die al jaren in het vak zitten. Zuiver is van Nederlandse bodem en opereert al sinds 2011 met succes in meubelland. In de collectie vind je meubels, lampen en woonaccessoires. Kortom, alles wat je nodig hebt voor de inrichting van je woning.

Extra comfort met Zuiver Lazy fauteuils

Ga je het liefst nog een stapje verder wat betreft comfort? Dat kan in deze collectie. De Zuiver Lazy Sack fauteuil kun je namelijk uitbreiden met een bijpassende voetenbank. We hebben het dan over de Zuiver Lazy Sack voetenbank. Zoals je mag verwachten, zijn deze meubels in compleet dezelfde stijl gemaakt waardoor ze elkaar ondersteunen en jou voorzien van het comfort dat je verdient. Pak jij alvast je lievelingsboek en een heerlijke kop koffie erbij? Dan kunnen wij je verzekeren dat je helemaal goed zit. Pas op hoor, want het comfort staat hoog in het vaandel. Het kan daarom misschien lastig zijn om deze meubels te verlaten. De oversized kussens nodigen je uit om plaats te nemen en helemaal tot jezelf te komen.

Zuiver Lazy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Lazy collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.