Zuiver Magic

De Zuiver Magic collectie bestaat uit een aantal tapijten in verschillende formaten en kleurencombinaties, die allen worden gekenmerkt door dezelfde bijzondere print. De print doet denken aan het duizend-en-een-nacht sprookje dat ieder zich nog wel kan herinneren: Alladin! Gelukkig blijven de tapijten uit de Zuiver Magic collectie wel op hun plek liggen, zodat ze jouw interieur die bijzondere twist kunnen blijven geven. Daarnaast heeft het kleed een lichtelijk verweerd uiterlijk gekregen. Zo krijgen de tapijten uit de Zuiver Magic collectie een vintage uitstraling. Ben je al nieuwsgierig hoe deze kleden er precies uitzien? Bekijk dan snel het complete aanbod en ontdek welk tapijt in jouw woning past. 

Over Zuiver

Eigenlijk maakt de naam van dit Hollandse designlabel al perfect duidelijk wat bij Zuiver het belangrijkst is: zuivere en pure meubels. Hierbij wordt veelal gebruikgemaakt van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Ook bij het ontwerpen van de meubels en woonaccessoires wordt geprobeerd de ontwerpen zo ‘zuiver’ mogelijk te houden. Dit houdt in dat er meubels en woonaccessoires worden ontworpen zonder al te veel poespas. Hierdoor passen ze zich makkelijk aan aan verschillende interieurstijlen. Het team achter Zuiver volgt niet alleen trends, maar creëert ze ook. Zo zijn de nieuwe Zuiver producten elke keer weer een verassing, waarop ook jij niet snel uitgekeken zult raken. Iedereen die meer van de bijzondere ontwerpen van Zuiver wilt beleven, raden wij aan een kijkje te nemen bij de volledige collectie tapijten van Zuiver.

Magie in alle kleuren en afmetingen

De tapijten uit de Zuiver Magic collectie zijn er precies zoals jij ze wilt hebben. Zo kun je het meteen groots aanpakken door te kiezen voor het Magic tapijt 200x290. Wil je liever een iets bescheidener formaat? Ga dan voor het Magic tapijt 160x230. Ook de kleur van jouw toekomstige tapijt heb je zelf in de hand. Je kunt kiezen uit de kleuren autumn, ocean of sunrise. Met autumn ga je voor een zwarte ondertoon, terwijl je bij ocean en sunrise voor respectievelijk blauw en oranje kiest. Het is maar net welke kleur het best past in de omgeving die je voor ogen hebt.

Zuiver Magic bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Magic collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven