Naar boven

Zuiver Marble Power

Verzamel je meubels van marmer, of vind je het simpelweg heel mooi? Dan raden wij je aan een kijkje te nemen in de Zuiver Marble Power collectie. De Zuiver Marble Power salontafel is zo’n blikvanger uit deze serie. De combinatie van een marmeren tafelblad en een elegant stalen frame maken deze tafel tot een bijzonder mooi én kwalitatief hoogwaardig exemplaar. Hij komt vooral goed van pas voor de bank in je woonkamer. Deze salontafel heeft een breedte van 90 centimeter, is 40 centimeter diep en gaat 35 centimeter de hoogte in. Door het ruime tafelblad heb je in elk geval genoeg ruimte om niet alleen je favoriete woonaccessoires tentoon te stellen, maar ook drankjes en hapjes aan bod te laten komen. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 1998. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en tapijten. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Stijlvolle Zuiver Marble Power tafels

Of je nu voor de bijzettafel of de salontafel gaat, je haalt hoe dan ook een stijlvol item in huis. De Zuiver Marble Power bijzettafel 32x32 is daar een mooi voorbeeld van. In de woonkamer, in de slaapkamer of in de hal. Waar straalt deze bijzettafel eigenlijk niet? Door het simpele ontwerp van deze bijzettafel doet hij het vrijwel overal goed. Het is een bijzettafel die er overal bijgezet kan worden. Het is niet de bedoeling dat je op deze bijzettafel gaat zitten, want hij heeft een maximum draagvermogen van 23 kilogram. Wel kun je de bijzettafel en de salontafel heel goed met elkaar combineren. Pas maar op, want deze combinatie is zo mooi dat je je ogen er eigenlijk niet vanaf kunt houden.

Zuiver Marble Power bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Marble Power collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Marble Power serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver Marble Power collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.