Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. In deze collectie vind je diverse productfamilies, zoals de Zuiver Marvel collectie. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Eigentijdse Zuiver Marvel tapijten

Heb je wel eens gehoord van de Mouse of de Butter? Wij laten je kennismaken met deze prachtige tapijten. Het Zuiver Marvel Mouse tapijt 170x240 oogt misschien wat grijs, maar een grijze muis is het absoluut niet. De Perzische print en de vrolijke franjes geven jouw interieur extra sfeer mee. Dit tapijt is ook verkrijgbaar in een maatje groter: het Zuiver Marvel Mouse tapijt 200x300. Het Marvel Butter tapijt 200x300 van Zuiver is boterzacht, zoals je misschien al had verwacht. De grootste inspiratiebron voor dit kleed zijn ook de welbekende Oosterse tapijten, maar dit kleed oogt toch net wat anders. Dit kleed heeft ook een zusje en dat is het Marvel Butter tapijt 170x240 van Zuiver. Doordat het kleed een stukje kleiner is, kun je hem bijvoorbeeld ook goed kwijt in de entree van je huis. Ben je ondertussen al verliefd geworden op een van deze prachtexemplaren?

Zuiver Marvel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver Marvel tapijt kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Marvel serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver Marvel tapijt, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.