Naar boven

Zuiver Mimosa

Wanneer sommigen bij een Mimosa zullen denken aan een combinatie van champagne en jus d’orange, denken de ontwerpers van Zuiver aan een plant. De Zuiver Mimosa collectie kun je met haar mooie aardetinten het hele jaar in je woonkamer laten liggen. Niet alleen de kleuren van gele herfstblaadjes en zacht donkergroen mos maken deze collectie zo warm, maar ook het materiaal waarvan deze collectie gemaakt is. Wol, acryl en nylon zijn de materialen die gebruikt worden. Deze maken de Zuiver Mimosa plaid zo heerlijk warm en lekker zacht. Het is het perfecte dekentje die je niet in bed, maar op de bank zal gebruiken. Het geweven wafelpatroon en het oranje detail geven deze collectie de heuse ‘Zuiver twist’.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design van Zuiver

Het Nederlandse designlabel Zuiver laat zijn naam voor zich spreken: dit label staat voor zuiverheid en puurheid. Je ziet dan ook veel natuurlijke materialen, zoals hout, wol en staal, en pure vormen terug in de collectie. Zuiver heeft een bijzondere collectie lampen, woonaccessoires, stoelen en bijzettafels opgebouwd die goed betaalbaar zijn. Je zou er de hele woonkamer mee willen inrichten. Zuiver werd opgericht in 1998 en heeft designers die overal vandaan komen. Hierdoor is de collectie van Zuiver heel divers en kent deze verschillende stijlen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en met groot succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een volwaardig designmerk.

Het verfijnde Zuiver Mimosa kussen

Wanneer de engeltjes hun kussens buiten uitschudden, schud jij dit heerlijke Zuiver Mimosa kussen 45x45 op. Knus in een stoel of op de bank, het past overal. Het Mimosa kussen van Zuiver weet wat je wilt, een verfijnd sierkussen wat ook nog eens heerlijk aanvoelt. Het kussen is zo zacht dat zelfs de engeltjes hun zachte sneeuwwolken willen inwisselen voor een Zuiver Mimosa kussen van 45 bij 45 centimeter. Zeker omdat ze dan ook nog eens kunnen kiezen uit de kleuren geel, grijs en groen. Het oranje detail is de perfecte finishing touch. Kijk zelf maar eens!

Zuiver Mimosa collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Mimosa collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.