Zuiver Moose

In de Zuiver Moose collectie vind je producten die je huis net wat gezelliger maken en meer warmte geven. Jij wil toch ook thuiskomen in een huis waar je je helemaal thuis voelt? Daar zorgt het Zuiver Moose kussen 50x50 wel voor. Hij ligt altijd voor je klaar wanneer je plaatsneemt op je bank of favoriete stoel. Heb je eenmaal plaatsgenomen? Dan zorgt hij ook voor dat beetje extra comfort wat je verdient. En dat is nog niet alles, want los daarvan is dit kussen een genot om naar te kijken. De combinatie van de kleuren en prints zorgen hier wel voor. De inspiratie voor dit kussen komt uit het verre Noorwegen, want als je goed kijkt zie je dat het patroon is geïnspireerd op de bekende sweaters uit dit land. Wil je meer weten over deze collectie? Bekijk dan de gehele collectie. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Zuiver Design

Zuiver is een merk van eigen bodem dat al sinds 1998 aan de weg timmert. Dit designlabel staat voor puurheid en zuiverheid en ondersteunt daarmee de merknaam ‘Zuiver’. Staal, wol en hout zijn materialen die Zuiver regelmatig terug laat komen in de producten die ze op de markt brengen. Zuiver heeft een diversiteit aan topontwerpers aan zich weten te binden waardoor de collectie variërende ontwerpen bevat. Het mooie is dat de complete collectie bestaat uit meubels, lampen en woonaccessoires waardoor deze producten in elke ruimte in je huis goed van pas kunnen komen.

Fraaie Zuiver Moose producten

De producten uit deze collectie vormen een aanvulling voor elk interieur. Een product die jouw interieur helemaal af kan maken is het Zuiver Moose tapijt 80x200. Het maakt niet uit waar je dit tapijt neerlegt, want hij komt overal tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan je hal die misschien wel wat extra warmte kan gebruiken, of simpelweg de woonkamer of slaapkamer. Zo ben je er zeker van dat jij in elk geval geen last zal hebben van koude voeten. Het tapijt heeft een lengte van 200 centimeter en een breedte van 80 centimeter. Leuk om te weten: het kleed bestaat uit 80% wol, 20% katoen en is met de hand gewoven. Dat betekent gegarandeerd een uniek exemplaar in huis.

Zuiver Moose bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Moose collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven