Zuiver Nikki

  • Gratis levering vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Zuiver Nikki stoelen

De complete Zuiver Nikki stoelencollectie staat tot je dienst. De eerste vraag: hoe gaat je dag eruitzien? Voor iedere bezigheid heeft de Nikki serie namelijk een andere lamp die ingezet kan worden. Zowel de harde werker en de ultieme ontspanner als de organisator van een casual dinner party heeft zijn eigen stoel. De Nikki collectie van Zuiver bevat namelijk een eetkamerstoel, een bureaustoel én een heerlijke fauteuil. Hoewel de stoelen uit de Nikki serie een redelijk strakke vormgeving hebben, maken ze de ruimte toch compleet door ook wat zachte elementen toe te voegen. En als je daarnaast gaat voor de stoel met de bruine bekleding, voeg je ook nog eens heel gemakkelijk meer warmte toe aan je interieur.

Zuiver: echt Nederlands design

Wij van Flinders zijn dol op design, maar we kicken er nog het allermeest op als dat design uit ons eigen kikkerlandje komt. En je raadt het al: bij Zuiver en de Nikki collectie is dat het geval. Zuiver is gevestigd in Westzaan en biedt naar eigen zeggen vandaag het design van morgen aan. Dat is nogal een belofte, maar als we een blik werpen op hun prachtige collectie zien we dat het er gelukkig wel een is die ze zeker waar kunnen maken. En ook als we naar de Zuiver stoelen kijken, kunnen we niet anders dan toegeven dat ze het weer geflikt hebben. Hoe doen ze het toch? De design stoelen van Zuiver worden gekenmerkt door een elegant ontwerp en betaalbare kwaliteit.

Mid-century modern miracle: de Zuiver Nikki stoel

De vorm van de Nikki eetkamerstoelen, fauteuils en bureaustoelen zijn geïnspireerd op de mid-century modern stijl. De Nikki bureaustoel is hiervan een goed voorbeeld, maar eigenlijk heeft elke Nikki stoel hetzelfde principe. Hoewel de vorm van de Nikki stoelen erg opvallend is, willen we het toch even met je hebben over de prachtige (niet te onderschatten) materiaalkeuze. Kijk eens goed naar de zitting van bijvoorbeeld de Zuiver Nikki fauteuil. Zowel de armleuningen als de rugleuning lopen over in het onderste zitgedeelte. Het geheel staat compleet met elkaar in verbinding. De magie ligt eigenlijk vooral in de combinatie van alles: het stoere zwarte staal is in dunne ronde stangen gebogen en het ruwe leer krijgt door de strakke bekleding toch een zacht effect.

Zuiver Nikki bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Nikki collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.