Naar boven

Zuiver plaids

De collectie Zuiver plaids laat dekentjes zien die enorm geschikt zijn voor op de bank. Toch hebben veel mensen vaak een plaid op de bank liggen dat (deels) versleten is en dat terwijl hij wel altijd duidelijk in het zicht ligt. Hoe leuk is het om je bank wat meer aan te kleden met een mooi plaid? Zo ziet het geheel in je interieur er mooier uit, heb je er veel plezier van tijdens het kijken van je favoriete serie op televisie en geef je je bank meer comfort. Ga jij graag voor een plaid dat gezien mag worden? Kies dan voor het Cosima plaid van Zuiver. Met de vrolijke stippen fleur je elke bank op. Bij de keuze van een plaid kun je ook kijken hoe deze past in het bijzijn van de sierkussens die op je bank liggen.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design van Zuiver

Zuiver is een Nederlands merk dat in 1998 is opgericht en zich bij de productie van elk ontwerp focust op de kernwaarden zuiverheid en puurheid. Deze aspecten zien we deels ook terug in de merknaam Zuiver. Los daarvan zien we de kernwaarden ook terug in de materialen en vormen die de producten in de collectie van dit Nederlandse merk laten zien. Dit merk werkt samen met een gevarieerd ontwerpersteam. We hebben het dan over zowel jong talent als ervaren designers. En ze hebben allemaal een eigen stijl waardoor Zuiver met gemak een gevarieerde collectie meubels, lampen en accessoires samenstelt die ondertussen stuk voor stuk bij elkaar passen en het geheel versterken. En door het eigenwijze karakter van de meeste ontwerpers ontstaan er spannende combinaties in materialen en vormen. Klinkt goed, toch?

Stijlvolle en comfortabele Zuiver plaids

Een plaid leg je vaak neer op een bank, fauteuil of andere plek waarop je lekker kunt relaxen. Het najaar en de winter zijn bij uitstek de tijden in het jaar waar je optimaal kunt genieten van een plaid en er heerlijk onder kunt kruipen. De wollen Mimosa plaid geeft je gegarandeerd veel warmte, heeft een lengte van 170 centimeter en een breedte van 130 centimeter en is in verschillende kleuren te verkrijgen. Door de grootte kun je met gemak samen met je partner plaatsnemen onder deze plaid. Deze plaid kan overigens ook een aanvulling vormen in de slaapkamer op je bed. De Aster plaid heeft overigens een totaal ander dessin dat misschien ook wel goed in de smaak valt.

Zuiver plaids bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver plaids kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.