Naar boven

Zuiver Pure

De producten uit de Zuiver Pure collectie garanderen warmte en sfeer in je woning. Deze serie heeft de naam Pure gekregen en die past uitstekend bij de kernwaarden van Zuiver: puurheid en zuiverheid. De collectie laat je kennismaken met een aantal fraaie tapijten. Voor welk tapijt je ook kiest, ze komen stuk voor stuk graag bij je over de vloer. Het Zuiver Pure tapijt lichtgrijs is er één van. Naast dat dit tapijt voor een stukje gezelligheid zorgt, houdt hij je voeten ook lekker warm. Wie wil dat nou niet? Er is aan iedereen gedacht, want dit tapijt is in twee afmetingen verkrijgbaar. Door de grijstint komt dit tapijt in vrijwel elk interieur tot zijn recht. Superhandig als je nog wel eens van stijl verandert. Wil je meer tapijten bewonderen? Bekijk dan de gehele collectie.  

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Zuiver design

Designlabel Zuiver vindt zijn oorsprong in Nederland met een uitgebreide collectie. Deze collectie bestaat uit meubels, lampen en woonaccessoires die je prima van dienst kunnen zijn in welke ruimte dan ook. In 1998 begon dit merk en inmiddels is het een variërende collectie die is ontstaan door de diversiteit aan topontwerpers in het ontwerpersteam. Toch wordt er bij het ontwerpproces altijd rekening gehouden met de kernwaarden van Zuiver. De ontwerpers van Zuiver zijn goed op de hoogte van de laatste trends en dat zie je ook terug in hun producten. Opvallend voor Zuiver is dat alle producten vaak van staal, wol of hout zijn gemaakt. Daarnaast vind je vriendelijk geprijsde producten die een aanvulling vormen voor je interieur.

Natuurlijke Zuiver Pure tapijten

Ga jij liever voor een donkere of lichte tint? Dat is een belangrijke vraag bij de keuze voor een tapijt uit deze collectie. Het Zuiver Pure tapijt naturel is de lichte variant zoals de naam je vast al deed vermoeden. De tapijten uit deze serie zijn gemaakt van de natuurlijke materiaalsoort wol. Om een balans te vinden tussen donker en licht, kan je dit tapijt bijvoorbeeld prima kwijt bij een donkere bank. Zet er nog een bijzettafel en salontafel bij en het plaatje is compleet. We laten je ook graag de donkerste van het stel zien: het Pure tapijt donkergrijs. In de woonkamer, slaapkamer of speelkamer, weet jij al waar je hem neerlegt?

Zuiver Pure bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Pure collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.