Actie: -20% op alles van Zuiver

Je ontvangt nu 20% korting op alle producten van Zuiver. De actie geldt t/m 29 november.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin Zuiver banken, tafels, lampen, tapijten en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Terug in de tijd met Zuiver Retro ‘70

De ontwerpen uit de Zuiver Retro ’70 serie worden gekenmerkt door een strakke vormgeving. Zo lijkt de Retro ’70 Chrome hanglamp wel ontworpen te zijn voor een appartement waarin James Bond zou kunnen wonen. De chique weerspiegeling van de bol en de zorgvuldig uitgesneden richel in de kap geven deze hanglamp iets mysterieus. Dankzij de bijzondere lichtval die ontstaat als je de Zuiver Retro ’70 lamp aandoet, onderscheidt hij zich van andere bolvormige designlampen. Deze originele hanglamp van is gemaakt van verchroomd metaal en heeft een zwart snoer. Bovendien is de Zuiver Retro ’70 Chrome hanglamp verkrijgbaar in twee formaten. Ook leuk: combineer de twee formaten van deze lamp met elkaar voor een speels effect.

Knap in ‘t koper

Maar de Zuiver Retro ’70 serie heeft meer te bieden! Vind je het verchroomde metaal van de Chrome hanglamp wat kil, dan is zijn koperen broertje vast heel geschikt voor jou. De prachtige roestbruine tint van de Zuiver Retro ’70 Copper hanglamp zorgt voor een aangename verlichting in ieder interieur. Net als de zilveren variant heeft deze hanglamp een richel in het midden van de bolvormige kap, waar het licht doorheen valt. Ook kun je de koperen hanglamp uit de Zuiver Retro ’70 serie in twee maten bestellen: met een diameter van 40 centimeter of zelfs 50 centimeter. Zo kun je de kleinere afmeting bijvoorbeeld boven je salontafel hangen, terwijl de grotere hanglamp de eettafel verlicht.

Zuiver Retro ’70 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Retro ’70 serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Zuiver Retro ’70 hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit de Zuiver Retro ’70 serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.