Over Zuiver

Misschien deed de naam van dit designlabel je al iets dergelijks vermoeden, maar Zuiver is een designlabel van Hollandse bodem. De wortels van dit bedrijf liggen in de Zaanstreek en dat is nog steeds de plek waar de beste ideeën en de nieuwste designs van Zuiver tot stand komen. De producten van Zuiver zijn moeilijk in een hokje te plaatsen. Over het algemeen worden de producten gekenmerkt door hun frisse, jonge en originele uitstraling. Daardoor zijn de tafellampen en wandlampen van Zuiver geschikt voor uiteenlopende interieurs. Met elk exemplaar maak jij jouw mooie, unieke combinatie van meubels en woonaccessoires. Dat de items van Zuiver samengaan met uiteenlopende typen mensen en culturen uit zich ook in het grote internationale succes van Zuiver. Inmiddels worden de producten van Zuiver in meer dan vijftig landen verkocht. Indrukwekkend, niet waar?

De Zuiver Shady lamp

voor aan de muur Zie jij de Shady liever aan de muur? Dan heb je de keuze uit twee exemplaren. Je kunt gaan voor het basismodel: de Zuiver Shady wandlamp. Deze wandlamp is de trotse bezitter van dezelfde prachtige lampenkap als de Shady tafellamp. Deze kap zit in dit geval echter bevestigd aan een muurbevestiging met scharnier. En dat is erg praktisch, want zo kun je zelf kiezen in welke richting deze wandlamp schijnt. Het grotere zusje van de Shady wandlamp is de Shady Double wandlamp. Deze wandlamp is voorzien van maar liefst twee identieke lampenkappen. Hij geeft dus ook twee keer zoveel licht! Dat lijkt misschien wat triviaal, maar geloof ons maar wanneer we zeggen dat dit heel praktisch is wanneer je beiden tegelijk een boekje wilt lezen op de bank.

Zuiver Shady bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Shady collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.