Zuiver: design van Nederlandse bodem

Welkom in de wereld van Zuiver. Het is een wereld waarin Nederlands design domineert. Waar de trends van morgen zich vandaag aan je aanbieden. Waar verschillende woonstijlen samenkomen. En waar jij terecht kunt voor zo’n beetje al je woonwensen. Bij Zuiver kunnen ze eigenlijk alles: van tafels tot stoelen en van lampen tot accessoires. En vinden ze een gouden ontwerp? Dan breiden ze die maar wat graag uit naar meerdere varianten. En tada… Zo werd de Zuiver Snow collectie geboren. Omdat de tafeltjes uit de Snow collectie allemaal vrij klein zijn, pak je ze er gemakkelijk bij. En omdat ook de vormgeving dus rustig is gehouden, pássen ze ook echt overal bij.

Voor ieder wat wils in de Zuiver Snow collectie

De Zuiver Snow collectie is een aantrekkelijke en gezellige serie met vele verschillende tafeltjes. Omdat het ontwerp van de Snow tafels zo simplistisch is, hadden de ontwerpers uiteindelijk natuurlijk wat meer ruimte om te spelen met verschillende uitvoeringen en varianten. Het is maar net wat je nodig hebt. Een van de dingen waar je in ieder geval uit kunt kiezen, is voor welke vorm je gaat. De opties zijn in elk geval ruim voor jou. Neem bijvoorbeeld de Snow bijzettafel rechthoek, de Snow bijzettafel ovaal of de Snow bijzettafel rond. Die laatste is er ook nog eens in drie verschillende maten: small, medium of large. Dus dat betekent dat er voor ieder leeg hoekje in huis wel een passende Snow bijzettafel is.

Zuiver Snow bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Snow collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.