Zuiver spots

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

De multifunctionele Zuiver spot

Een Zuiver spot is de ideale kandidaat om je favorieten te highlighten. Denk bijvoorbeeld aan dat geliefde schilderij, je eigen inloopkast of die enorme collectie reisgidsen. Met een Zuiver spot richt je letterlijk in een handomdraai alle ogen op een bepaald voorwerp. Neem de Zuiver Luci-LED spot enkel. Die is niet alleen heel gaaf om te zien, maar ook volledig draaibaar. Zo creëer je gemakkelijk een lichtinval waar jij dat wilt. Heb je aan één Zuiver spot niet genoeg? Dan kun je kiezen voor de Zuiver Luci-LED spot dubbel. Veel licht, weinig licht, naar links, naar rechts… Met een Zuiver spot kun je letterlijk alle kanten uit. Ook goed om te weten: Flinders heeft de grootste voorraad Zuiver van de Benelux.

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, Zuiver lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Licht uit, Zuiver spot aan

Bij het kiezen van een spotje, bevind je je vaak tussen twee vuren. Je wilt enerzijds een lamp die niet of nauwelijks opvalt (anders kocht je wel een hanglamp), maar anderzijds moet de lichtbron wel stijlvol zijn. Een Zuiver spot biedt de perfecte oplossing. De Zuiver Luce-LED spot enkel, bijvoorbeeld, is onopvallend mooi. De simpele en strakke uitstraling van deze Zuiver spot zorgt ervoor dat je op charmante wijze een heleboel licht in huis creëert. Hij is bovendien dimbaar, volledig draaibaar en ook verkrijgbaar in een variant met twee spots: de Zuiver Luce-LED spot dubbel. Daar heb je in feite twee keer zoveel plezier van!

Een gokje wagen

Soms neem je een risico bij het uitkiezen van een designproduct. Past het wel bij de rest van het interieur? De Zuiver Dice Spot enkel dim LED doet je vermoeden dat je een gokje waagt, maar niets is minder waar. Met deze klassieke Zuiver spot zit je namelijk altijd goed. Zijn bescheiden uiterlijk valt overdag allerminst op, maar gooit ‘s avonds hoge ogen. De koperen variant van deze Zuiver spot is een ware eyecatcher. Kom je ogen tekort? Dan biedt de Zuiver Dice spot dubbel dimbaar uitkomst. Deze heeft een breedte van 28 centimeter, is ook dimbaar en verkrijgbaar in drie kleuren: grijs, wit en koper. Welke Zuiver spot mag bij jou aan de muur komen hangen?

Zuiver spots bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver spot kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver spot en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver spot, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast spots heeft Zuiver ook prachtige vloerlampen, hanglampen en tafellampen.