Zuiver White Stone

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Zuiver White Stone tafels

Helemaal van deze tijd zijn de bijzettafels uit de Zuiver White Stone collectie. Het marmeren tafelblad in combinatie met de eikenhouten poten geeft een schitterend resultaat. Zuiver heeft goed gebruikgemaakt van wat Moeder Natuur te bieden heeft. De bijzettafels uit deze collectie kun je makkelijk combineren met andere bijzettafels. Daarnaast geeft hij jouw interieur een frisse uitstraling. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De kleinste variant van deze serie is de Zuiver White Stone bijzettafel small 32. Dit smalle Zuiver tafeltje kun je bijvoorbeeld in de keuken of slaapkamer neerzetten. In de woonkamer past hij natuurlijk ook prima. Of je er nu een decoratief item of niets oplegt. Deze tafel kun je daarnaast ook perfect combineren met de Zuiver White Stone bijzettafel large. Volg de trend en haal de buitenwereld in je woonkamer

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt in deze collectie niet alleen stoelen, maar ook banken, tafels, lampen en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Een Zuiver White Stone bijzettafel voor iedereen

Als je een White Stone bijzettafel van Zuiver in huis haalt, weet je zeker dat je meedoet met de huidige trend. Het combineren van materialen uit de natuur is helemaal hot. De materialen met hun lichte kleuren zijn goed herkenbaar en passen daarmee in ieder interieur. Je kunt de White Stone bijzettafel medium van Zuiver in de woonkamer, serre of eetkamer neerzetten. Eigenlijk voelt dit tafeltje zich al snel thuis. De grootste variant in deze serie is de White Stone bijzettafel large. Dit stoere tafeltje kun je perfect combineren met andere bijzettafeltjes. Hij heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 32 centimeter. Het tafelblad is 15 millimeter dik. Of je nu een grote of kleine woonkamer hebt, een van de schitterende Zuiver bijzettafels past er vast nog wel bij.

Zuiver White Stone collectie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke bijzettafel uit de Zuiver White Stone collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel uit de Zuiver White Stone serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bijzettafel uit de Zuiver White Stone collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.