Zuiver Would

Een Zuiver Would hanglamp is in alle opzichten bijzonder. Om te beginnen heeft de lamp een interessante vormgeving: is het een druppel, een diamant of een fles? De Zuiver Would hanglamp laat zijn ware identiteit in het midden. Ook het materiaal zet je op het verkeerde been: zo lijkt de Zuiver Would Edge hanglamp van hout maar is deze in werkelijkheid gemaakt van aluminium met een houtprint. Hierdoor is de lamp lekker licht en eenvoudig overal op te hangen. Voor een speels effect combineer je deze Zuiver Would lamp met de andere vormen uit de serie. Zo creëer je een stijlvol ontwerp waar je je eindeloos over kunt verwonderen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

De Zuiver Would collectie is uitlopend. Daarom verwijzen we je graag door naar de andere hanglampen van Zuiver. 

Designmerk Zuiver

Het Nederlandse designmerk Zuiver werd in 1998 opgericht en staat, zoals de naam al doet vermoeden, voor puur en zuiver design. Je vindt in de collectie veel natuurlijke materialen zoals wol, hout en metaal. Zuiver werkt samen met een groot aantal ontwerpers, waardoor de collectie heel divers en altijd verrassend is. Zuiver vervaardigt de mooiste stoelen, tapijten, bijzettafels, woonaccessoires en lampen. Een bekend ontwerp is bijvoorbeeld de Tripod serie: deze lampen staan op een houten drievoet. Een andere mooie lamp is de Zuiver Would hanglamp: een druppelvormige hanglamp met houtprint. Ben jij ook zo’n fan van de ontwerpen van Zuiver? Dan hebben we goed nieuws voor je: Flinders heeft namelijk de grootste voorraad Zuiver van de Benelux, dus je hebt je Zuiver product super snel in huis.

Zuiver Would sfeermakers

De Zuiver Would lampen zijn echte sfeermakers. Ze hebben een warme uitstraling dankzij de houtprint en de ronde vorm. De Zuiver Would Sphere heeft een natuurlijke look die wel wat weg heeft van een eikeldopje. De hanglamp heeft een diameter van 29,5 centimeter en is 34,8 centimeter hoog. Er ontstaat een leuk geheel wanneer je de lamp combineert met de smallere Zuiver Would Cone lamp, die een diameter van 19,2 centimeter heeft en 41,3 centimeter hoog is. Beide lampen zijn voorzien van een zwart snoer van 120 centimeter en een metalen plafondkap van 12,6 centimeter breed. Hang de Zuiver Would lampen op dezelfde hoogte, of ga voor een speels hoogteverschil. Hoe je ze ook ophangt, de hanglampen uit de Zuiver Would serie vormen samen een trendy geheel.

Zuiver Would bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver Would lampen. Dat betekent dat wij elke Zuiver Would lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Zuiver Would serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Zuiver Would reeks, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven