Kantoor- en projectinrichting door Flinders

Flinders helpt u bij het inrichten van uw kantoor of project met deskundig advies, met een grote collectie kantoormeubelen en tegen scherpe prijzen. Ook producten buiten onze collectie zijn geen probleem. Door de jaren heen heeft Flinders veel mooie projecten gedaan voor diverse bedrijven, architectenbureaus, restaurants, hotels en interieurontwerpers. Benieuwd naar de interieurprojecten die u voorgingen? Bekijk dan de referenties waarop onze recente projecten worden weergegeven. Eerder deden wij onder andere projecten voor:

Recente projecten

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Dirk-Jan Pruiksma en Wout Bekke

Vraag offerte aan (Gratis en vrijblijvend)

Kantoor- en projectinrichting bij Flinders

Flinders is specialist in kantoor- en projectinrichting. Wij denken graag met u mee over de inrichting van een kantoor, instelling of horecagelegenheid. Samen met u komen we tot een passend interieurontwerp. Wij geloven dat een kantoor- of projectinrichting meer is dan alleen het meubilair. Het gaat om de totale (merk)beleving en het creëren van een aangename omgeving voor medewerkers of klanten. Wij helpen u met interieuradvies en -ontwerp, nemen indien gewenst het projectmanagement op ons én kunnen unieke interieurproducten leveren die passen bij uw merkidentiteit en budget.

Flinders realiseert projecten

Wij voeren projecten uit voor bedrijven, hotels, scholen, bibliotheken, theaters en andere openbare instanties. Van kantines tot en met terrassen. En van tafels en bureaustoelen tot en met de complete kantoorverlichting. Wij leveren moderne meubelen tegen scherpe prijzen. Ook producten buiten onze reguliere collectie kunnen wij voor u leveren.

Door de jaren heen heeft Flinders prachtige projecten uitgevoerd voor onder meer Sonos, Electrolux/AEG, Nederlands Dans Theater, Vrije Universiteit Amsterdam, PWC en Van der Valk Hotels. Bekijk een aantal van onze succesvolle projecten.

Waarom Flinders?

  • Complete collectie meubelen, (project)verlichting en decoratieve accessoires. Projectdealer van meer dan 250 meubelmerken en 100.000+ interieurproducten;
  • Persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en gaan voor een persoonlijke aanpak. Uw merkidentiteit, voorkeuren en budget zijn voor ons het startpunt van de samenwerking;
  • Betrouwbaar en hulpvaardig. Wij zijn er om u te helpen en zijn eerlijk over levertijden en garantietermijnen;
  • Scherpe prijzen. Dankzij onze grote inkoopvolumes realiseren wij scherpe prijzen voor u.
Naar boven