Philippe Starck 

De Franse ontwerper Philippe Starckis van vele markten thuis. Zo richtte hij hotels over de hele wereld in, is bedolven onder de prijzen en heeft een grote en diverse collectie design op zijn naam staan. Van bedden tot motoren en van horloges tot stoelen: er is bijna geen product dat Philippe Starck niet op de markt heeft gebracht. Hij ontwierp onder meer voor Flos, Magis en Kartell. Door de unieke vormgeving die hij aan de producten toevoegde, kreeg hij al gauw internationale bekendheid. De Dr. No stoel en Louis Ghost stoel voor Kartell zijn absolute designklassiekers. 

Sorteren op

1-36 van 105 producten

Philippe Starck vs. kunststof    

De bijnaam van Starck luidt vaak Mr. Plastic en dat is eigenlijk heel vanzelfsprekend als je zijn producten bekijkt. Kunststof wordt namelijk enorm veel door hem verwerkt in de producten. Hij werkt vaak maar met één ingrediënt en dat is kunststof. Dit materiaal leent zich goed voor massaproductie. Door een mal te maken, kun je zo 10.000 stoelen produceren en dat tegen relatief lage kosten. Het materiaal is overigens wel minder duurzaam en moeilijk recyclebaar. Kenmerkend voor zijn producten is wel dat ze eenvoudig vormgegeven zijn en een humoristische twist hebben. Los daarvan zijn ze ijzersterk en gaan ze jarenlang mee. 

Philippe Starck bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Philippe Starck. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Philippe Starck en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 03 808 37 05 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Philippe Starck gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 18 beoordelingen.

Naar boven