Martinelli Luce Pipistrello

De prachtige Pipistrello lampen van het Italiaanse verlichtingsmerk Martinelli Luce zijn namelijk geïnspireerd op de vleermuis. Iets wat je terugziet als je de lampenkap van de Pipistrello tafellamp onder ogen krijgt. Deze doet je namelijk direct denken aan de puntige vleugels van een vleermuis. Maar ook de telescopische voet van de Pipistrello lamp van Martinelli Luce refereert aan het enorme hoorvermogen van dit nachtdier. Gelukkig heeft de lamp zelf een allesbehalve angstaanjagend karakter, want hij straalt je vriendelijk tegemoet. Bovendien komt de Pipistrello tafellamp echt overal van pas: op je nachtkastje, het bureau, de salontafel… Het enige wat jij nog hoeft te doen, is een model kiezen. Ga jij voor de Pipistrello Classic tafellamp of kies je een variant met dimmer?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Martinelli Luce & Pipistrello

De Pipistrello tafellamp is onderdeel van de collectie van het Italiaanse verlichtingsmerk Martinelli Luce. Het bedrijf heeft al meer dan vijftig jaar ervaring met het produceren van designlampen en dit zie je ook terug in ieder ontwerp dat Martinelli Luce op de markt brengt. De lampen zijn namelijk geïnspireerd op natuur en geometrie waardoor je een interessante mix krijgt van natuurlijke materialen en wiskundige vormen. Een goed voorbeeld hiervan is de Martinelli Luce Pipistrello Medium tafellamp LED. Zoals gezegd is de vormgeving van deze lamp geïnspireerd op de vleugels van een vleermuis. Bovendien is de Pipistrello voorzien van een ingebouwde ledmodule, dus ook nog eens een duurzaam ontwerp. Precies wat je kunt verwachten van de producten van Martinelli Luce.

Even dimmen met de Pipistrello tafellampen

Er bestaan drie varianten van de Pipistrello tafellamp: de classic, de Pipistrello met geïntegreerde led en de mediumvariant. Deze modellen komen op veel gebieden met elkaar overeen. Zo zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, zwart en messing. Ook hebben de medium- en ledvariant een ingebouwde ledmodule die een leven lang meegaat en ook nog eens heel energiezuinig werkt. Daarnaast zijn alle drie de modellen in hoogte verstelbaar vanwege de telescopische voet. Het grote verschil tussen de modellen van de Pipistrello zit ‘m in de dimbaarheid. De Pipistrello tafellamp LED met dimmer kun je namelijk, zoals de naam al doet vermoeden, gemakkelijk dimmen door middel van het knopje op de kabel. Zo kun je variëren in de lichtval afhankelijk van hoeveel licht je nodig hebt. Ideaal als je de Pipistrello tafellamp bijvoorbeeld op je nachtkastje wilt zetten!

Martinelli Luce Pipistrello bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Martinelli Luce. Dat betekent dat wij iedere Martinelli Luce Pipistrello tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Martinelli Luce Pipistrello tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Pipistrello lamp van Martinelli Luce, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.