Actie: gratis HAL Ottoman cadeau bij aankoop van een HAL Lounge Chair van Vitra

Actie: 5+1 gratis op een selectie eetkamerstoelen van Vitra, nu met gratis soft seats bij aankoop van de 5+1 actie.

Actie: gratis kruk naar keuze bij aankoop van een Vitra Loungefauteuil & voetenbank

De acties zijn geldig t/m 31 januari 2023. Bekijk hier de voorwaarden.

Charles en Ray Eames

Charles en Ray Eames zijn één van de meest bekende ontwerpduo’s van de afgelopen eeuw. Hij was een architect, zij een kunstenares, en in 1941 trouwde dit bijzondere tweetal. Charles en Ray Eames namen in 1948 deel aan de ‘Low-Cost Furniture’ ontwerpwedstrijd van het Modern Museum of Art in New York, waarvoor zij de zogenaamde ‘glasvezelstoel’ ontwierpen. Een klein jaar later, in 1949, startten Charles en Ray Eames met een nieuw project: het Eames House. In dit huis werd het huishouden van een doorsnee, pasgetrouwd stel nagebootst om designproducten te ontwikkelen die zo goed mogelijk aansloten op hun wensen en behoeften. De ontwerpen van Charles en Ray Eames die hieruit voortvloeiden hebben met name de collectie van design label Vitra sterk beïnvloed.

Kleur bekennen met Eames DSW

Eames DSW stoelen hebben, zoals gezegd, een onderstel van hout. Maar daar is nog niet alles mee gezegd! Bij Flinders heb je de keuze uit drie verschillende kleuren voor het esdoornhouten onderstel: geelachtig, donker en zwart. De houten vierpoot van de Eames DSW stoel is gebeitst en heeft een subtiel kruispootje in het midden. Als je de kleur van het onderstel hebt bepaald, moet je ook nog een keuze maken uit de kleuren voor de zitting. Ga je voor crème, rood, mauve grijs of één van de andere vijf kleuren? Wil je alle Eames DSW stoelen rondom de eettafel in dezelfde tint of kies je juist verschillende kleuren? De interieuradviseurs van Flinders helpen je graag bij het kiezen van de mooiste kleurcombinaties voor jouw inrichting.

Stof of kunststof?

Je hebt niet alleen keuze uit diverse kleuren voor de zitkuip en het onderstel van de Eames DSW, maar ook qua comfort. De zitting van polypropyleen, een sterke soort kunststof, is al erg comfortabel, maar kun je verrijken met een bijpassend zitkussen. Het kussen voor de Eames DSW stoel wordt geleverd in de stofsoort Hopsak en is verkrijgbaar in maar liefst dertien kleuren. Ook kun je ervoor kiezen om de hele zitschaal met deze stof te laten bekleden. Deze Eames DSW gestoffeerde stoel is in oneindig veel kleurencombinaties te verkrijgen en wordt speciaal voor jou gemaakt in de kleuren die jij wenst. Als dat geen bijzondere én comfortabele stoel aan de eettafel wordt…!

Eames DSW bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Eames DSW stoelen. Dat betekent dat wij elke Eames DSW stoel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Eames DSW stoel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de fabrikant. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Naast Eames DSW stoelen verkoopt Flinders ook Eames DAW, Eames DAR en Eames DSR stoelen.

Vitra Eames DSW collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Eames DSW producten van Vitra. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.