Gubi

Gubi is een Deens familiebedrijf uit 1967 dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designmeubels, designlampen en spiegels. Het merk Gubi is opgericht door Lisbeth en Gubi Olsen. Zij leenden geld van de moeder van Lisbeth om zo een eerste start te maken. Veertig jaar later is Gubi een bekend en innovatief designmerk geworden. Populaire producten van Gubi zijn de Pedrera PD1 tafellamp, Dining Table eettafel ellips, Pedrera salontafel, Beetle stoel en de Mategot Coatrack kapstok. Wat is jouw favoriete product uit de collectie van Gubi? Bekijk het complete aanbod en ontdek met welke producten jij je interieur kunt verrijken.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-100 van 207 producten

Gubi designmeubels

Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers probeert Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke meubels en lampen te maken. En dan met name voor de thuisomgeving. Gubi heeft een groot aantal designiconen in de collectie. Alle designmeubels zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerper, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi voert verschillende collecties. Zo is er de Gubi Bestlite collectie, ontworpen in de jaren 30 door de Britse ontwerper Robert Dudley Best. De Bestlite lampen zijn stijlvol en tijdloos. Sinds 1930 is Bestlite in continue productie geweest. Tegenwoordig is de Bestlite collectie nog zeer geliefd bij architecten en ontwerpers en geniet Bestlite een iconische status.

Fraaie Gubi Grossman collectie

De Grossman collectie van Gubi is in de jaren veertig van de vorige eeuw ontwikkeld. Het meest kenmerkende product van Greta Grossman is de Grashopper vloerlamp en de Cobra tafellamp. In 1950 won de Cobra lamp de Good Design Award. De Grasshopper lamp is voor het eerst geproduceerd in 1947. Het frame van de lamp is van gepoedercoat staal. De klassieke Cobra lamp heeft zijn naam te danken aan de ovalen vorm van de nek van deze soort slang. Tegenwoordig zijn de Grossman producten ware verzamelitems en worden ze op veilingen over de hele wereld verkocht. De producten van Grossman zijn unieke moderne, klassieke designs. Kun je niet kiezen? Bekijk dan bijvoorbeeld de complete collectie hanglampen van Gubi. 

Gubi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle producten van Gubi kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Gubi. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij leveren bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Gubi gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 4 beoordelingen.

Naar boven