Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Lampen Lampen

Stoelen Stoelen

Fauteuils Fauteuils

Beetle collectie Beetle collectie

Shop nu tot 60% Shop nu tot 60%

Sorteren op 1-36 van 263 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 263 producten Terug naar boven

Gubi designmeubels

Gubi werkt samen met Deense, maar ook internationaal gerenommeerde designers. Samen met de designers probeert Gubi verrassende en gebruiksvriendelijke meubels en lampen te maken. En dan met name voor de thuisomgeving. Gubi heeft een groot aantal designiconen in de collectie. Alle designmeubels zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met de ontwerper, met het uiteindelijke doel een serie authentieke, innovatieve en functionele meubels neer te zetten van de hoogste kwaliteit. Gubi voert verschillende collecties. Zo is er de Gubi Bestlite collectie, ontworpen in de jaren 30 door de Britse ontwerper Robert Dudley Best. De Bestlite lampen zijn stijlvol en tijdloos. Sinds 1930 is Bestlite in continue productie geweest. Tegenwoordig is de Bestlite collectie nog zeer geliefd bij architecten en ontwerpers en geniet Bestlite een iconische status van Deens design.

Fraaie Gubi Grossman collectie

De Grossman collectie van Gubi is in de jaren veertig van de vorige eeuw ontwikkeld. Het meest kenmerkende product van Greta Grossman is de Grashopper vloerlamp en de Cobra tafellamp. In 1950 won de Cobra lamp de Good Design Award. De Grasshopper lamp is voor het eerst geproduceerd in 1947. Het frame van de lamp is van gepoedercoat staal. De klassieke Cobra lamp heeft zijn naam te danken aan de ovalen vorm van de nek van deze soort slang. Tegenwoordig zijn de Grossman producten ware verzamelitems en worden ze op veilingen over de hele wereld verkocht. De producten van Grossman zijn unieke moderne, klassieke designs. Kun je niet kiezen? Bekijk dan bijvoorbeeld de complete collectie hanglampen van Gubi.

Gubi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gubi. Dat betekent dat wij alle producten van Gubi kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Gubi. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.