Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Lampen Lampen

Fauteuils Fauteuils

Dressoirs Dressoirs

Tafels Tafels

Sorteren op 1-36 van 230 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 230 producten Terug naar boven

Umage denkt vooruit

Zoals gezegd heeft Umage een streepje voor op andere verlichtingsmerken als het gaat om haar milieuvriendelijke werkwijze. Naar eigen zeggen zijn zij “making it big by making it small”. Ontwerpers van Umage worden namelijk uitgedaagd om elk design dat zij lanceren, zo klein mogelijk te verpakken. In plaats van uit te gaan van de standaardeisen voor een product – het moet mooi zijn – stelt Umage voorop dat het product vooral compact moet zijn. Er gaan immers al genoeg halflege trucks de weg op. Umage transporteert haar producten daarom met honderden tegelijk. Dat scheelt niet alleen in CO2-uitstoot, maar ook in kosten. En zo kun jij de prachtige designlampen van Umage tegen een meer dan redelijke prijs aanschaffen!

Kleine en grote Silvia

In de collectie van Umage vind je een groot aantal productfamilies. De meest bekende is ongetwijfeld de Silvia serie, bestaande uit hang-, tafel- en vloerlampen in de vorm van een artisjok. Deze klassieker past met zijn organisch gevormde bladeren in ieder type interieur, van modern tot klassiek. Kies er zelf een snoer of onderstel bij en creëer bijvoorbeeld je eigen Silvia hanglamp met wit snoer of Silvia tafellamp met zwart onderstel. De originele Silvia lampenkap van Umage heeft een doorsnede van 43 centimeter, maar deze is ook een maatje kleiner verkrijgbaar met een diameter van 34 centimeter. De Silvia Mini lamp van Umage is net als zijn grote broer te combineren tot een tafellamp, vloerlamp of hanglamp. Ga jij voor de Silvia Mini vloerlamp met wit onderstel, bijvoorbeeld, of de Silvia Mini hanglamp met zwart snoer?

Variatie in de Umage collectie

Naast de Silvia serie kent de Umage collectie nog veel meer mooie productfamilies. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Umage Carmina serie? Deze hanglampen zijn geïnspireerd op de golvende bewegingen van de duinen die men vindt langs de kustlijn van Denemarken. Een iets pittiger voorkomen hebben de Umage lampen uit de Conia serie die met hun spitse bladeren doen denken aan een dennenappel. Een stukje zachter is de Eos lamp van Umage, gemaakt van echte ganzenveren. Zelfs als deze Umage lamp niet brandt, is het een plaatje om te zien. De Umage Eos lamp is beschikbaar in verschillende maten, zoals de Eos Mini hanglamp, Eos Large hanglamp en de Eos XL hanglamp. Andere families die je ook niet mag missen zijn de Clava en Ripples.

Umage bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Umage. Dat betekent dat wij alle lampen van Umage kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Umage en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Umage. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Umage lamp veilig en vertrouwd online bestelt.