Instructies & Tips

Het kan soms best lastig zijn om een lichtplan op te stellen, je woning om te toveren tot een stijlvol geheel of erachter te komen hoeveel behang je nu precies nodig hebt voor die wand(en) die je op het oog hebt. Deze interessante vraagstukken vormen de basis voor dit thema. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, want er is veel meer te vinden. En dat met één doel voor ogen: jouw droominterieur realiseren met de kleuren, materialen, vormen en producten die je mooi vindt. Kom je ergens niet uit? Wij helpen je graag een handje én wel met deze superhandige how-to’s.

Populaire adviesartikelen

 
5 x Veelgestelde vragen over ledverlichting
Ledverlichting is een populair alternatief voor de gloeilamp, maar er bestaat nog veel onduidelijkheid over. De vijf veelgestelde vragen lees je in dit artikel.
Lees meer
 
De ideale zithoogte voor de kinderstoel
Zie je een leuke kinderstoel, weet je niet zo goed welke zithoogte geschikt is. Een herkenbaar probleem? Flinders heeft de oplossing voor je.
Lees meer
 
Een lichtplan opstellen: hoe doe je dat?
Een interieur staat of valt met verlichting. Flinders legt je stap voor stap uit hoe je aan de hand van een lichtplan lampen kiest die passen bij je interieur.
Lees meer

Laatste adviesartikelen

 
Felle kleuren in je interieur verwerken: hoe doe je dat?
Felle kleuren in je interieur verwerken kan soms best lastig zijn. Hoe pas je dit op een subtiele manier toe? We geven je een drietal tips.
Lees meer
 
Een lichtplan opstellen: hoe doe je dat?
Een interieur staat of valt met verlichting. Flinders legt je stap voor stap uit hoe je aan de hand van een lichtplan lampen kiest die passen bij je interieur.
Lees meer
 
Verlichtingsplan voor buiten
Een verlichtingsplan voor buiten mag niet ontbreken om optimaal te genieten van je buitenverlichting. Flinders legt je stapsgewijs uit hoe je deze maakt.
Lees meer
 
Zo maak je je huis hyggeproof
Het is hoogtijd om je huis klaar te maken voor de herfst. En dat doe je dat door je huis hyggeproof te maken. We leggen je uit hoe je dit doet.
Lees meer
 
5 x Tips voor een kamer die met je kind meegroeit
Hoe laat je een kinderkamer eenvoudig meegroeien met je kind zonder dat het je veel geld kost? Flinders helpt je graag en geeft je een vijftal tips.
Lees meer
 
In drie stappen naar een stoer interieur
Onafgewerkte materialen, aardse tinten en robuuste vormen zijn kenmerkend voor een stoer interieur. Maar hoe creëer je deze stoere look? We leggen het je uit!
Lees meer
 
Hoe style je woonaccessoires?
Met woonaccessoires maak je je huis persoonlijk en sfeervol. In dit artikel neemt Flinders de kunst van het groeperen van accessoires onder de loep.
Lees meer
 
Behangen: hoeveel behang heb ik nodig?
Wil je een muur behangen, maar weet je niet hoeveel behang je nodig hebt? Flinders legt je uit waar je op moet letten en hoe je uitrekent hoeveel je nodig hebt.
Lees meer
 
Zó bepaal je kleur, structuur en vorm in je interieur
Er zijn talloze verschillende mensen, smaken en meningen op de wereld. Met de tips van Flinders over kleur, structuur en vorm kan ook jij je huis ‘eigen’ maken.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…
Naar boven