Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Vazen Vazen

Kandelaars Kandelaars

Bijzettafels Bijzettafels

Servies Servies

Sorteren op 1-36 van 314 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 314 producten Terug naar boven

POLSPOTTEN: uniek Nederlands design

POLSPOTTEN houdt van de traditionele designstijl. Voortbouwend op vakmanschap uit alle hoeken van de wereld staan ze bekend om hun eigenzinnige en persoonlijke interpretatie van Nederlands design. De kosmopolitische aantrekkingskracht van het merk maakt POLSPOTTEN bewust van de effecten van hun keuzes. Daarom streven zij ernaar ethisch te zijn en duurzaam te produceren. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert POLSPOTTEN een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. De kernwaarde van het Dutch Design merk ligt in het unieke van de producten. Een eigenschap die POLSPOTTEN kenmerkt. Dit designlabel streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten.

Lampen van POLSPOTTEN

Zeer populair zijn de hanglampen van POLSPOTTEN. De porseleinen Bufferlamp van Wieki Somers heeft de vorm van een melkbus en een prachtige binnenkant in een goud- of zilverkleur. Dit zorgt voor een mooie, intieme lichtval naar beneden. Zoals de naam misschien al doet vermoeden, gaan deze lampen simpelweg als ware kunstobjecten door het leven en verlichten een interieur op bijzondere wijze. Naast hanglampen heeft dit Nederlandse merk ook vloerlampen en tafellampen in haar collectie met uitgesproken designs. Van industrieel tot Scandinavisch: de kans is groot dat je een lamp vindt die past bij jouw interieur. Door de uitgesproken ontwerpen is het in elk geval zeker dat de lamp je interieur naar een hoger niveau tilt.

Verschillende ontwerpers, één unieke handtekening

POLSPOTTEN werkt samen met veel verschillende designers. Dit maakt de collectie erg divers. Zo zien we kleurrijke accessoires met dieren en bloemen naast houten leunstoelen en tafels. Over het algemeen geldt bij POLSPOTTEN: more is more. Zo maken extreem grote vazen en lampen onderdeel uit van de collectie. Door met verhoudingen te spelen, maakt POLSPOTTEN een statement. En dat statement is een fantastische blikvanger in jouw huis! De spullen van POLSPOTTEN zijn bij uitstek geschikt om je huis vrolijker en persoonlijker te maken. Leuke serviezen, mokken, een glanzend dienblad en een opvallend vloerkleed. Eén item geeft je ruimte al een heel andere uitstraling. Kijk bijvoorbeeld eens naar de PPno.2 fauteuil of de Coral tulips vaas.

POLSPOTTEN op kantoor

Het label POLSPOTTEN kun je prima inzetten om de kantooromgeving een boost te geven. Denk daarbij aan (hele) grote vazen, krukjes, maar ook prachtige hanglampen, potten, vazen en schaaltjes van porselein. POLSPOTTEN is bovenal een kleurrijk merk dat de hal, vergaderkamer of lunchruimte zeker zal verrijken. Welke kantoorruimte ga jij aanpakken? De Vrije Universiteit van Amsterdam durfde het in ieder geval aan om het hoofdgebouw aan te pakken en bestelde bij Flinders tientallen krukjes, zoals de Zig Zag, de Tip Tap en de Devils Eye. Dat gaf een prachtig resultaat. Om een moment rust te nemen tussen het werken door, kun je eens kijken welk comfort de POLSPOTTEN PPno collectie je kan bieden.

POLSPOTTEN bij Flinders

Flinders is officieel dealer van POLSPOTTEN. Dat betekent dat wij alle producten van POLSPOTTEN kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij POLSPOTTEN. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.