Tom Dixon Melt

Met Tom Dixon Melt verlichting haal je een collectie prachtige designlampen in huis waar je naar kan blijven kijken. De bolvormige hanglampen uit deze serie zijn gemaakt van de kunststof polycarbonaat. Doordat dit materiaal verhit wordt, ontstaan er buitengewoon prachtige en natuurlijke effecten. De lampen van de Tom Dixon Melt serie zijn hierdoor stuk voor stuk ongelooflijk mooi en geraffineerd. Neem bijvoorbeeld de Tom Dixon Melt hanglamp goud. Met deze lamp heb je gegarandeerd een uniek exemplaar boven bijvoorbeeld je eettafel hangen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-30 van 30 producten Sorteren op 1-30 van 30 producten Terug naar boven

Tom Dixon

Het designlabel Tom Dixon is een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting en is opgericht in 2002. Naast meubels en verlichting verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires. Een mooi voorbeeld van de unieke verlichting van Tom Dixon is de Tom Dixon Melt serie. Tom Dixon streeft naar continue innovatie en heeft de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. En dat lukt aardig! Het designlabel is een internationaal begrip met verkooppunten in meer dan 60 landen. Jaarlijks lanceert Tom Dixon nieuwe collecties op beurzen in Milaan, London en Parijs. Met de lancering van steeds maar nieuwe verschillende collecties ziet het ernaar uit dat dit succes alleen maar groter gaat worden.

Licht aan of uit?

De prachtige Tom Dixon Melt serie is gelanceerd in de winter van 2014-2015 en werd meteen warm onthaald. De lampen van de Tom Dixon Melt serie en hebben een zeer bijzondere eigenschap. Neem nou de Tom Dixon Melt hanglamp koper. Als het licht uit is, zie je een koperkleurige druppel met een spiegelend effect. Maar zodra je het licht aan doet is er nog veel meer te zien. De lamp blijkt opeens doorzichtig en laat draden van vuur zien. Onwijs contrasterend dus! Doe de Tom Dixon Melt hanglamp chroom uit en je ziet mooie zilveren accenten. Bij de gouden versie van de Tom Dixon Melt hanglamp zijn dit vanzelfsprekend mooie gouden accenten. Met de lampen van de Tom Dixon serie ben je in ieder geval verzekerd van een verbluffende eyecatcher in je interieur!

Combineren met de Tom Dixon Melt serie

De lampen van de Tom Dixon Melt serie lijken op een druppel glas, klaar om geblazen te worden. Of je de lamp nou aan of uit hebt, je visite is vast net zo onder de indruk als jij. De lampen zijn ook te verkrijgen in een mini versie, zoals de Tom Dixon Melt Mini hanglamp koper, de Tom Dixon Melt Mini hanglamp goud en de Tom Dixon Melt Mini hanglamp chroom. Leuk idee is om twee lampen samen boven bijvoorbeeld de eettafel te hangen. Dan heb je nog meer om naar te kijken! Alle lampen van de Tom Dixon Melt serie hebben een normale, E27 fitting en worden exclusief lichtbron geleverd. Je kunt dus zelf een lichtbron kiezen die je er goed bij vindt passen.

Tom Dixon Melt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij elke lamp van de Tom Dixon Melt serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van de Tom Dixon Melt serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp van de Tom Dixon Melt serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Tom Dixon Melt serie heeft Tom Dixon ook prachtige lampen in de serie Beat en Mirror Ball.