Artikelen 1 tot 10 van 139 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14
 

Vier voordelen van teakhout

Teakhout heeft een aantal eigenschappen waardoor tuinmeubels van dit materiaal het prima doen in de buitenlucht. We lichten een viertal voordelen voor je uit.
> Lees verder
 

Alles over duurzaam design

Duurzaam design wordt steeds populairder. Maar wat is duurzaam design en hoe zien we dit terug? We leggen het je uit.
> Lees verder

Eetkamerstoel kiezen: waar let je op?

Bij een eetkamerstoel kiezen komen diverse factoren kijken. Flinders geeft je een zevental tips waar je op moet letten om een eetkamerstoel naar wens te kopen.
> Lees verder
 

Kast kiezen: hier moet je op letten

Een kast kiezen is zo simpel nog niet. Waar let je op bij de aankoop van een kast? Met deze tips kies jij voor de kast die past bij jouw smaak en interieur.
> Lees verder
 

Loungestoel kiezen: zo doe je dat

Iedereen verdient een loungestoel in huis waarop je helemaal tot rust komt. Waar let je op bij de aankoop van een loungestoel? Flinders legt het je uit!
> Lees verder
 

Hoe kies je een kunstwerk?

Waar moet je nu eigenlijk op letten als je een kunstwerk wilt kopen? Flinders zet voor je op een rijtje hoe je kunst koopt en met design combineert.
> Lees verder
 

Hanglamp kiezen: hier moet je op letten

Hanglampen kiezen, dat is nog een lastige opgave. Flinders helpt je bij het kiezen van hanglampen door te laten zien waar je allemaal rekening mee moet houden.
> Lees verder
 

Tapijt kiezen: zo doe je dat

In dit artikel laten wij je zien waar je op moet letten bij het kiezen van een tapijt. Afmetingen, vorm, materiaal, kleur en soort: het komt allemaal aan bod!
> Lees verder
 

Ontdek 6 bijzondere designlampen met LED-verlichting

LED-verlichting heeft veel voordelen. Eén daarvan is dat deze techniek verregaande mogelijkheden biedt voor het design van een lamp. Ontdek zes mooie exemplaren!
> Lees verder
 

Tuinverlichting: sfeervolle lampen en kandelaars voor buiten

Tuinverlichting doet denken aan zwoele zomeravonden waarop je extra lang buiten kunt zitten. Ook als de zon ondergaat kun je dit zomergevoel vasthouden...
> Lees verder

Artikelen 1 tot 10 van 139 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 14
Naar boven