Naar boven

Actie: -20% op alle CPH tafels en About a Chair Soft stoelen van HAY

Bij aankoop van elke CPH tafel en About a Chair Soft stoel van HAY ontvang je tijdelijk 20% korting.

Sorteren op

1-36 van 88 producten

HAY design

HAY is in 2003 opgericht en is daardoor een relatief jong label in de meubelwereld. HAY is uitgegroeid tot een ongekend populair merk en niet zonder reden. De ontwerpen zijn uniek en tijdloos en bovendien is al het moois van HAY ook nog eens goed betaalbaar. HAY werkt samen met een groot aantal bekende ontwerpers zoals Hee Welling, Jakob Wagner, Leif Jorgensen en Scholten & Baijings. De designers krijgen nooit een opdracht mee: ze worden volledig vrijgelaten en kunnen ontwerpen wat ze willen. Het resultaat is een brede collectie van prachtige designaccessoires en -meubels. En niet zomaar designproducten, maar blikvangers die een aanvulling zijn voor je interieur.

HAY stoelen: veelzijdig topdesign

Naast de AAC serie heeft HAY een aantal prachtige HAY stoelen op de markt gebracht. Met een knipoog naar het verleden zijn de HAY J77 stoel en de HAY J107 stoel. Een van de bekendste exemplaren is de J110 stoel van HAY. Deze houten stoelen zijn er weer in diverse kleuren. Hierdoor zijn ze geschikt voor ieder interieur. HAY heeft samen met Hee Welling ook een mooie serie stalen stoelen, geschikt voor outdoor, op de markt gebracht. Bekend zijn de HAY Hee Dining tuinstoel en de Hay Hee Lounge loungestoel. En om de serie compleet te maken, heeft het label een aantal bijzondere, bijna gekke HAY stoelen op de markt gebracht. Een mooi voorbeeld daarvan is de HAY Copenhague stoel. Laat je verrassen door de uitgebreide collectie HAY stoelen. Ze zullen je niet vervelen!

HAY stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HAY. Dat betekent dat wij alle HAY stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke stoel van HAY en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stoel van HAY, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

HAY
Filters
Subcategorie
Productsoort
Kinderstoel Loungestoel Stoel
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad