Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Servies Servies

Wanddecoratie Wanddecoratie

Vazen Vazen

Banken Banken

Sorteren op 1-36 van 439 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 439 producten Terug naar boven

Dutch design van HKliving

HKliving is een Nederlands designmerk dat is opgericht door Sander Klaver en Emiel Hetsen. Ze bezitten een gevarieerde collectie woonproducten die is geïnspireerd op het verleden en niet onbelangrijk: die eclectische twist. Deze producten worden vaak met de hand gemaakt en hebben een natuurlijk karakter. Zo is geen enkel product uit een specifieke collectie hetzelfde. Stuk voor stuk aspecten die bijdragen aan de schoonheid van dit merk en elk op hun eigen manier. Deze kenmerken maken designlabel HKliving ook zo bijzonder en zorgen ervoor dat je altijd de keuze hebt uit een uniek exemplaar. Door de jaren heen heeft dit merk nationaal en internationaal al heel wat bekendheid weten te krijgen. In korte tijd worden de producten van HKliving over de hele wereld verkocht in al meer dan vijftig landen. Elk jaar weet dit merk ons weer te verrassen met hun nieuwe collecties die ze uiteraard ook presenteren op onder meer de bekende interieurbeurs Maison et Objet in Parijs.

HKliving en haar gevarieerde aanbod woonproducten

Het ontwerpersteam van HKliving houdt zich met zo ongeveer alle soorten woonproducten bezig die er zijn. De focus ligt niet alleen op meubels en textiel, maar ook de kleinere producten maken het grote verschil in zowel privéomgevingen als ruimtes in een hotel, restaurant of kantoor. Zo vind je producten waarmee je bijvoorbeeld je woning perfect kunt (af)stylen. Zo is het HKliving servies ongekend populair. De producten van HKliving hebben elk een eigentijdse, originele look wat ze tot een genot maakt om naar te kijken en te gebruiken. En wel met de uitstraling van vroeger en het functioneren van nu. Op zo’n manier dat er voor iedereen wat tussen zit. De collectie van HKliving speelt in op verschillende woonstijlen waaronder industrieel. De nostalgische ontwerpen worden in een nieuw, trendy en uniek jasje gestoken. Heb jij al wat moois gezien?

HKliving bij Flinders

Flinders is officieel dealer van HKliving. Dat betekent dat wij alle producten van HKliving kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van HKliving en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij HKliving. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.