Naar boven
Sorteren op

1-36 van 59 producten

Weltevree: eigenzinnig en origineel

Weltevree is een designlabel van Nederlandse bodem. De Dutchtub – een ontwerp van oprichter en artdirector Floris Schoonderbeek - was een van de eerste producten van Weltevree en werd direct een daverend succes. Het mobiele, houtgestookte designbuitenbad bleek een gat in de markt. Inmiddels is de Dutchtub een wereldwijd begrip en exemplarisch voor de gedachte ‘the luxury to choose the basics’. Hij sluit perfect aan op de waarden die centraal staan binnen Weltevree: kwaliteit, functionaliteit en een gevoel van weldaad. Tel daarbij op dat Weltevree specifiek producten ontwikkelt voor onze leefomgeving waarin primaire verlangens belangrijk zijn. Warmte, ruimte, beweging, dat zijn de eigenschappen die je terugziet in de ontwerpen van het Nederlandse designmerk. Juist omdat de Weltevree producten worden ontwikkeld voor een specifiek doeleinde, zijn ze eigenzinnig en origineel. Je haalt dus altijd een uniek voorwerp in huis. Weltevree heeft een uitgebreide buiten- en kachelcollectie.

De perfecte bank voor jou

Sommige klassiekers zijn in al hun eenvoud juist bijzonder. De Weltevree Beach Chair is hier een perfect voorbeeld van. Deze vrolijk gekleurde strandstoel is gemaakt van beukenhout en stevig weersbestendig katoen en dus een verantwoorde keuze voor een dagje aan zee. Maar ook in de tuin of op het balkon doet deze Weltevree stoel het goed. Zoek je iets originelers om op te zitten? Kijk dan eens naar de Weltevree Wheelbench bank. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze tuinbank een wiel. Omdat je hem gemakkelijk kunt wegrijden, als een kruiwagen, word je steeds weer uitgedaagd om in beweging te komen. Ben jij van het type ‘liever lui dan moe’? Geen zorgen, met de Patio Original bank van Weltevree creëer je een blijvende plek voor een relaxte, zonnige dag. Net als de Patio fauteuil en Patio bijzettafel, is de bank gemaakt van het duurzame en onderhoudsvriendelijke Accoya® hout. Geen zorgen, dus!

Weltevree bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten van Weltevree kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Weltevree en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Weltevree. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Weltevree product veilig en vertrouwd online bestelt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Weltevree gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 18 beoordelingen.