Sorteren op

1-36 van 282 producten

&Tradition design

&Tradition is een Deens designmerk dat innovatieve meubels, verlichting en woonaccessoires ontwerpt. Hierbij zullen ze zeker niet hun Scandinavische roots vergeten. Een designlamp die de waarden van &Tradition belichaamt, is de Milk tafellamp. Het ontwerp is geïnspireerd op traditionele Scandinavische krukjes en combineert materialen als hout en glas. Bij het ontwerpen van banken, fauteuils en poefs heeft &Tradition niet stil gezeten. Zo vind je de Cloud serie, de Fly serie en de modulaire Develius serie in deze collectie. Flinders verwacht hier veel van.

Schitterende lampen van &Tradition

&Tradition is vooral bekend geworden om haar prachtige serie lampen. Betaalbaar en mooi zijn de &Tradition Bulb lampen. Het zijn transparante hanglampen in twee formaten en met snoeren in verschillende kleuren. Ook zijn er prachtige tafellampen zoals de Journey en de Milk tafellamp. De &Tradition FlowerPot serie bestaat uit zowel hanglampen als tafellampen. De Formakami familie heeft mooie lampen waar je goed de oosterse invloeden in terugziet. Andere designtoppers in de verlichting zijn in onze ogen bijvoorbeeld de wandlampen uit de &Tradition Bellevue serie en de verschillende modellen uit de Copenhagen serie van Space Copenhagen.

Designmeubels en woonaccessoires van &Tradition

Sinds 2012 maakt &Tradition ook prachtige sofa's, stoelen, krukken en tafels. Vaak met een ruwe en houten uitstraling. Prachtig en uniek design en daarom zal je de ontwerpen niet snel vergeten. De &Tradition Catch collectie bestaat uit fraaie stoelen en fauteuils waarop je avondenlang kunt genieten van een momentje voor jezelf of je favoriete boek. Zo is er ook de mooie Hoof serie waarbij vooral de poten opvallen. Deze lijken door een bijl afgehakt. Voor de finishing touch kan je ook prima bij &Tradition terecht. Versier je vloer bijvoorbeeld met de mooie vloerkleden uit de Another Rug collectie of de The Moor Rug serie. Ze zijn er letterlijk in alle vormen en maten. Ben je uitgekeken op de rechthoekige vloerkleden? Dan heeft &Tradition ook zeshoekige vloerkleden. Of versier de kamer met een &Tradition vaas. De True Colour serie is een echte aanrader. Zet een aantal vazen bij elkaar als statement of hou het elegant met een paar verse bloemen.

&Tradition bij Flinders

Flinders is officieel dealer van &Tradition. Dat betekent dat wij alle &Tradition producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van &Tradition en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij &Tradition. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van &Tradition veilig en vertrouwd online bestelt.

&Tradition