Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Plantenbakken Plantenbakken

Spiegels Spiegels

Lampen Lampen

Kinderkamer Kinderkamer

Servies Servies

Sorteren op 1-36 van 801 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 801 producten Terug naar boven

Het verhaal begint bij behang van Ferm Living

Voor het verhaal achter Ferm Living gaan we terug naar het jaar 2005. Een Deense vrouw genaamd Trine Andersen zoekt naar betaalbaar behang met grafische prints, maar tevergeefs. Ervan uitgaande dat ook andere mensen hier mogelijk geïnteresseerd in kunnen zijn, besluit Trine zelf een studio in grafisch design op te richten. In februari 2006 lanceert zij haar eerste behangcollectie tegen een betaalbare prijs. De combinatie van de Scandinavische stijl met een grafisch tintje is meteen een hit. Vandaag de dag is Ferm Living dan ook niet meer weg te denken uit de wereld van Scandinavisch design. Het Deense merk lanceert twee keer per jaar een gloednieuwe collectie en Flinders volgt deze ontwikkelingen op de voet. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste meubels, lampen en accessoires van Ferm Living voor binnen en buiten.

Duurzaam design van Ferm Living

Bijzonder aan Ferm Living is dat het merk er alles aan doet duurzaamheid – in de breedste zin van het woord – prioriteit te geven binnen de ontwerp- en productieactiviteiten. En dat doet het merk niet omdat het moet. Integendeel: het merk gelooft er heilig in en beschouwt verduurzaming als een plicht. Ondertussen is meer dan twintig procent van de designs gemaakt van groene materialen. Een mooie, duurzame collectie is bijvoorbeeld de Yama. Daarnaast ontwerpt en produceert Ferm Living de ontwerpen altijd met het oog op de toekomst: de producten zijn bestendig, durabel en allesbehalve fast fashion. Tegelijkertijd denkt Ferm Living altijd na over hoe een design weer uit elkaar kan worden gehaald en welke onderdelen gerecycled kunnen worden. Zo zie je maar weer: bij Ferm Living denken ze werkelijk overal aan.

Geliefde collecties bij Ferm Living

Ferm Living is ongekend populair in binnen- en buitenland. Wij bij Flinders durven zelfs wel onze hand ervoor in het vuur te steken dat iedere designliefhebber wel iets van dit merk in huis heeft. Geliefd zijn de organische Pond spiegels van Ferm Living die er in verschillende maten en kleuren zijn en elke ruimte een vriendelijke, uitnodigende uitstraling geven. Maar ook de Plant Box plantenbakken zijn heel populair en meer dan alleen een ‘simpele’ plantenbak. Met de bijbehorende accessoires stel je hem naar eigen wens samen. Ben je op zoek naar mooi en duurzaam tuinmeubilair? Dan zit je letterlijk en figuurlijk helemaal goed op de stijlvolle Desert stoelen. Je leest het al: bij Ferm Living vind je alles om jouw huis geheel in stijl en gezellig in te richten. Wij bij Flinders zijn zeker enthousiast!

Fleur je tuin op met een Ferm Living plantenbak

Planten zijn helemaal hip. Je ziet ze niet alleen meer in de tuin, maar ook steeds vaker op het balkon en binnenshuis. Met andere woorden: planten zijn de nieuwe woonaccessoires. In de tuincollectie van Ferm Living vind je verschillende plantenbakken die jouw groene vriendjes goed beschermen én een stijlvolle touch meegeven. Neem bijvoorbeeld de Bau Balcony plantenbakken. Zo maak je in een handomdraai van je balkon een gezellige urban jungle. De grote uitvoering van de Bau plantenbak van Ferm Living is ideaal voor als je iets op de grond in je tuin of op je (dak)terras neer wilt zetten. Deze sierlijke plantenbak van Ferm Living staat bovendien hoog op zijn pootjes en geeft hierdoor jouw buitenruimte een luchtig karakter. Heb jij al een mooie plantenbak op het oog?

Ferm Living bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ferm Living. Dat betekent dat wij alle producten van Ferm Living kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Ferm Living en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Ferm Living. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Ferm Living. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Ferm Living veilig en vertrouwd online bestelt.